Galaxy W (480x800) için Real Racing 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy W (480x800) için Real Racing 2
Arkadaşlar lütfen elinde olan biri atabilir mi ? Data önemli değil telefondanda çekerim Şimdiden teşekkürler.

Kerim.

Üye
buyur kardesim.benim galaxy w'de sorunsuz calışıyor.yalniz dahili bellekte 1.2 veya daha fazla yer olmasi lazim.

Kerim.

Üye
pardon

Konu Sahibi
pardon

Sağolasın verdiğin bu sitedeki diğer oyunları indirsem (gangstar rio vs.) çalışır mı yine bizim tele uyumlu mudur ?

Edit:Keşke seni bekleseymişim başka siteden indirdim çalışmadı off şimdi tekrar data indiricez

Kerim.

Üye

o sitede oyle uyg. yok nedense

telefondaşlarım kaç mb data dosyası indiriyor?

benim telefonumda 600 mmb boş yer var 1.2 gb kaplıyorsa nasıl olacak bu iş

Kerim.

Üye

öyle yapıyorum oyunlar dolduruyor o alanı benim 1.2 gb yer açmam içn oyunların yarısından çoğunu silmem lazım

oynamadigin zaman oyunlarin data dosyalarini sd karta at.oyunu oyniyacagin zaman data dosyasini eski yerine tasi.oyuna kaldigin yerden devam edersin.bu sekilde idare ediyorum ben.baska yapcak bisey yok galiba.yada cm9 kurup sd kart ile dahili hafizanin yerini degistir.yani 16gblik sd kartin varsa 16gb usb bellek gibi gozukuyor.

Konu Sahibi

Bu hafıza olayı çok can sıkıyor rootlayamıyorumda korkuyorum giomun ekran kartı yanmıştı (rootlarken değil rom atarken)

Konu Sahibi
Birgun canima tak edicek garantiyi felan hic dusunmeden aticam romu ama simdilik idare ediyoruz

Beyler oyun tavsiyeniz var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...