Ultraslan8
Üye
Uygulama menu grubuna lisans istiyo nkva oda ucretli nolcak :/KardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden indirip kurabilirsin
uygulama menusune klasor acmak için nova'yı kullan nova ayarı su şekılde
Nova Ayarları
Uygulama Menusu
Uygulama Menusu Grupları
Klasor (Klasorû sectıkten sonra (+) işaretle Klasor ekleyebilirsin )
Dipnot: Uygulamaları,ana uygulama sekmesinde tut secersen uygulama menusune gırdıgınde Açtıgın klasorler yanında uygulamalarında kalacak umarım anlatabilidim..
Kardesim simdi en onemli seyi sorayim goruntulu konusabilirmiyim varmi oyle bisey yoksa nerden bulurum simdiden saolKardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden indirip kurabilirsin
uygulama menusune klasor acmak için nova'yı kullan nova ayarı su şekılde
Nova Ayarları
Uygulama Menusu
Uygulama Menusu Grupları
Klasor (Klasorû sectıkten sonra (+) işaretle Klasor ekleyebilirsin )
Dipnot: Uygulamaları,ana uygulama sekmesinde tut secersen uygulama menusune gırdıgınde Açtıgın klasorler yanında uygulamalarında kalacak umarım anlatabilidim..
Dostum Nova çok iyi bir launcher 8,92 lira ve birçok özelliğini kullanabiliyorsun bildirim sayıları çok buyuk bir rakam değil ve bir kez alıyorsunUygulama menu grubuna lisans istiyo nkva oda ucretli nolcak :/
Kardesim simdi en onemli seyi sorayim goruntulu konusabilirmiyim varmi oyle bisey yoksa nerden bulurum simdiden saol
kardeşim görüntülü konuşma yapabileceğim bi program verrmisin sana zahmetDostum Nova çok iyi bir launcher 8,92 lira ve birçok özelliğini kullanabiliyorsun bildirim sayıları çok buyuk bir rakam değil ve bir kez alıyorsun
Görüntülü konuşma maalesef custom romlarda aktif değildir yardımcı programlarla bunu sağlayabilirsin Tango vs
Kardeşim Google Playerden indirip kurman gerekecek Bunlardan birini seçkardeşim görüntülü konuşma yapabileceğim bi program verrmisin sana zahmet
kardeşim sence hangisibide kardeşim skype filan demiyorum normal telefon 3g arayınca nasıl görüntülü olurki ??Kardeşim Google Playerden indirip kurman gerekecek Bunlardan birini seçLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardesim cudtom romlarda goruntulu konusma yoktur yardimci programlarla yapabilirsiniz ben kullanmadigim ixin yorumda bulunamiyorumkardeşim sence hangisibide kardeşim skype filan demiyorum normal telefon 3g arayınca nasıl görüntülü olurki ??
tamam kardeşim bu rom gerçekten 4.3 özelliklimi ??KARDEŞİM BU HAFIZA KARTINI NERDEN GÖRÜCEZ YA YARDIM EDERMİSİN ???Kardesim cudtom romlarda goruntulu konusma yoktur yardimci programlarla yapabilirsiniz ben kullanmadigim ixin yorumda bulunamiyorum
Evet 4.3 donanimsal olarak telefonunda desteklemesi lazim tabi birdetamam kardeşim bu rom gerçekten 4.3 özelliklimi ??KARDEŞİM BU HAFIZA KARTINI NERDEN GÖRÜCEZ YA YARDIM EDERMİSİN ???
Herfikte saygim var romun yanina nova yi kur ince ayarlarini yap ne demek istedigimi anlarsinkullanmayin dostlar benden tavsiye iyi degil gecislerde takilma oluor ses iyi degil 392 ram olsa nolcak
*
ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YAZILANLARA BAKMA SEN BLUETOOTH HEPSİ ÇALIŞIYO KASMA 0 BNDE DÜN YÜKLEDİM İÇİN RAAT OLSUNDeniyom kardesm insalah guzeldir(maxicepce acilan her konu guzeldir)
Eywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllllbu hafıza kartının içine nasıl girebilirim yardım edermisin :/
ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YAZILANLARA BAKMA SEN BLUETOOTH HEPSİ ÇALIŞIYO KASMA 0 BNDE DÜN YÜKLEDİM İÇİN RAAT OLSUN
Simdi teldeyim ama vericem kardesimEywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllllDostum o kullandigin uygulamalarin linkini versene bulamadim .. Cok hosuma gitti..rom cok stabil
bu hafıza kartının içine nasıl girebilirim yardım edermisin :/
ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YAZILANLARA BAKMA SEN BLUETOOTH HEPSİ ÇALIŞIYO KASMA 0 BNDE DÜN YÜKLEDİM İÇİN RAAT OLSUN
Eywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllll
Dostum o kullandigin uygulamalarin linkini versene bulamadim .. Cok hosuma gitti..rom cok stabil
Kardesim 720p olmuyo ama romu denemeni israrla tavsiye ederim cunku bluetooth filan hersey calisiyorHerşey çalışıyor ve rom çoook stabil he öylemi o zaman bana 720p (hd) video çekebiliyormusunuz söyleyin
Romu denememiş olmama rağmen teknik analizlerden(yüksek ram ihtiva eden kernelin bazı fonksiyonları kırması gibi) 720p video çekiminin çalışmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim
Kardesim rom stabil bir kere kamera icinde yuklersin stock ramli bi kernel kullanirsnHerşey çalışıyor ve rom çoook stabil he öylemi o zaman bana 720p (hd) video çekebiliyormusunuz söyleyin
Romu denememiş olmama rağmen teknik analizlerden(yüksek ram ihtiva eden kernelin bazı fonksiyonları kırması gibi) 720p video çekiminin çalışmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim
Adem bn sana uygulama linklerini atcamKardesim rom stabil bir kere kamera icinde yuklersin stock ramli bi kernel kullanirsn
Tmm abiAdem bn sana uygulama linklerini atcam
Galeri hatasi aliyorsan eski romundan kalan artilar olmasindandir galeri derken kamera romu kurarken sunu dene sdcard0 olana hafiza kartina degil default olarak formatla sonra ilk sayfadaki dediklerimi yap ayrica rom vs dosyalari hafiza kartina at...oradan yukleArkadaşlar gönül rahatı ile romu kurabilirsiniz stabildir Kamere 720p video çekemez lütfen hata yaşamak için ilk sayfayı rom yuklemeyi bilmenize ragmen tekrar okuyup yapınEywllh kardesim yukledim cok stabil tek sorun video cekemiyorum videoya girdigm zaman ya galeri durdu hatasi aliyom yada dpnuyor ama rom cook stabilllllDostum o kullandigin uygulamalarin linkini versene bulamadim .. Cok hosuma gitti..rom cok stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?