Galaxy W 3G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot54

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W 3G
arkadaşlar samsung galaxy w almayı düşünüyorum alıcağımda inş ama androidlerde şarjın az gittiği bir gerçek onun için 3g yi devre dışı bırakıp 2g edge den bağlanma davası varmış onu tam anlayamadım geniş kapsamlı bilgi verebilecek varmıdır

2g geçince internetmi yavaşlar yoksa başka birşeymi 3g nin artısı nedir

teşekkürler

klongs

klongs

Üye
3g yi kspatinca internet yavaslar ama sarj da uzun gider bu yuzden kullanilmadigi zaman 3g nin kapatilmasi onerilir

• Beğen
Tepkiler: spybot54

spybot54

Üye
    Konu Sahibi
3g yi kspatinca internet yavaslar ama sarj da uzun gider bu yuzden kullanilmadigi zaman 3g nin kapatilmasi onerilir
yani wifi kullanmadığım zaman 3g kaparsam telefonun şarjı uzun gider performansında yada herhangi birşeyinde eksilme olmaz ?

enes122

enes122

Üye
yani wifi kullanmadığım zaman 3g kaparsam telefonun şarjı uzun gider performansında yada herhangi birşeyinde eksilme olmaz ?

3g ile şebeke baglanti hizindan baska hic bir eksigin olmaz performansdan wifi den bisey calmaz

• Beğen

furkey

Üye
Aslında daha çok hangisinin çektiğine bağlı. Mesela 2g 2 diş çekiyor 3g 5 diş çekiyorsa (çok nadir olur) 3g daha az şarj harcar. Ama 2g 5 diş 3g de 5 diş çekiyorsa 2g daha az şarj harcar. Mantığı ise telefon sinyali azaldıkça daha güçlü sinyaller göndermeye başlar.

Bunun için 2g önerilir. Ben de öneriyorum

• Beğen

spybot54

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

gnintor

Üye
s.a kardes yeni aldim telefonuda 3g yi kapatip nasil 2g ye geceriz

klongs

klongs

Üye
2 gye geçmeyi bilmiyorum ben güç tuluna basılı tutuyorum veri ağı modunu kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt