Galaxy Tab 10.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Tab 10.1
Arkadaşlar forumu az çok takip eden android karşıtı olduğumı anlamışsınızdır herhalde eniştem bana galaxy tab 10.1 almış ama almanyada cihaz şu an lık ne zaman gelirlerse o zaman kullanıcam fakat cihazın videolarını izledim bazılarında yavaş çalışıyor(tegra 2 var cihazda nasıl olur anlamış değilim) bazılarında iyi anlamış değilim birde foruma biraz baktım 1280*800 e göre oyun bulamadım nasıl bulabilirim birde kullanan varsa biraz yardım ederse çok makbule geçer ve şimdiden teşekkürler

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
valla arkadaşım geçen bir sitede ipad2 ile bu galaxy tab10.1'in karşılaştırması vardı. tab10.1 9'a 3 daha üstünlük sağlamıştı. yani şöyle diyelim, tab 10.1 9 konuda ipad2'den daha üstünken, ipad2 3 konuda tab 10.1'den daha üstün gözüküyordu. yasak olmasaydı size link de verebilirdim.

ezcümle bizler apple deyince putlaştırmışız bi kere... mesela ipad2'de kamera 0.7 mp iken tab10.1'de 3 mp. miş. var gerisini sen düşün aga! :)

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ama kağıd üzerine bakmakla olmuyor ki bende ipad2 vs videolarını izledim birinde ipad ile karşılaştırıyorlar tamam tarayıcı siteyi açarken ipad den hızlı ama adam sonradan ipad2 yi açtı resmen jet gibi yükledi birde ben oyun nasıl bulurum buna

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bi yardımcı olsanız çok makbule geçer en azından sitede ben 1280*800 e oyuh görmedim nasıl bulurum hakan nerdesin atıp tutuyodun belli niye symbian bölümünde takıldığın hee bu arada nasılsın

Lenneth

Üye
Valla ben tablet alacak olsam iPad'dan şaşmazdım. Android tablet sürümleri başarısız.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
aaaa panpa yapma android 4 gelecek filan hem ben almadım hediye geliyor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
pRime.

pRime.

Üye
Hasan forumdan bulman zor, tablet gelince android marketten bak uygulamalara. Ya da blackmart'ı kur, herşey bedava onda.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
serdar adamsın he şu androidcileri görmek isterdim esasında her yerde sallamayı biliyorlar az yardım etseler yine bir symbiancı peki bu blackmart bir installous gibi mi yoksa cydia gibi virüs de var mı

pRime.

pRime.

Üye
Direk kuracaksın sanırım özelden attım kardeşim linki.

Necmati

Necmati

Üye
serdar adamsın he şu androidcileri görmek isterdim esasında her yerde sallamayı biliyorlar az yardım etseler yine bir symbiancı peki bu blackmart bir installous gibi mi yoksa cydia gibi virüs de var mı

Ben Androidciyim bu şekilde konuşacaksınız bu bölüme girmessiniz bir daha olur biter sallamayız bizde .

Bu verdiğim linkte Market enabler her türlü uygulamayı ücretsizce kurabilirsin. ama cihazı root etmen gerek.

Bu verdiğim linkden istediğin oyunları indirebilrsin.

Bu verdiğim link ise Galaxy Tab forumu ingilizce ama uygulamaları üye olup indirirsin .

Saçmalamadık İnşallah .

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
necmi lafım sana değil esas ben her konuya girip android öyle böyle diyenleri merak ediyorum niye hiç yardımcı olmuyorlar bak yine symbian kullanıcısı gelip yardım ediyor android bölümünde bir symbian kullanıcısı yardım ediyor tezata bak bence o kişiler önce bu bölüme yardın etsin sonra gelip android i savunsunlar ve teşekkür ederim bunlar bayağı işime yarar zaten fazla oyun kurmayı planlamıyorum ama uygulama konusunda bayağı doldurabilirim cihazı birde bilgisi olan varsa benim cihaz 3G sim kart destekli büyüö bir ihtimalle ki 4G de olabilir kore den alınmış çünkü direk benim simkartı taksam onun net paketinden yararlanabilieim değil mi yani uyumsuzluk filan yapmaz mı?

----------Eklendi @ 23:28:46 ---------- Yazıldı @ 23:23:11 ----------

ve bu arada necmi o root yöntemi gerçi root yapmıcaz diyor adam da ona benzer diyelim turkcell rom u için konuşuyır benimkinde direk samsung un yazılım yüklü olucak dediğim gibi kore den alınmış bir cihaz market sorun olmaz diye düşünüyorum fakat bedava nasıl bulurum derdim bu çünkü forumda 1280*800 oyun göremedim maalesefde

----------Eklendi @ 23:29:07 ---------- Yazıldı @ 23:28:46 ----------

ve bu arada necmi o root yöntemi gerçi root yapmıcaz diyor adam da ona benzer diyelim turkcell rom u için konuşuyır benimkinde direk samsung un yazılım yüklü olucak dediğim gibi kore den alınmış bir cihaz market sorun olmaz diye düşünüyorum fakat bedava nasıl bulurum derdim bu çünkü forumda 1280*800 oyun göremedim maalesefde

Lenneth

Üye
Marketten uyumlu oyunlara bakarsin

Cihazlarin cogunda market acik geliyor google marketin ucretsiz uygulamalar kismini Turkiye'ye acti.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hakan olayın orasında değilim olay şu madem android e geçtim ve cihaz da iyi bir sistem var neden oyun oynamayayım ee markette oyunlar yani iyi oyunlar pahalı forumdada yok ben bu oyunları nerden bulucam

y n s c n

y n s c n

Üye
Bi özet geçsene durum nedir

Lenneth

Üye
hakan olayın orasında değilim olay şu madem android e geçtim ve cihaz da iyi bir sistem var neden oyun oynamayayım ee markette oyunlar yani iyi oyunlar pahalı forumdada yok ben bu oyunları nerden bulucam

Galaxy Tab kullananlardan yardım istemekle başlayabilirsin.

Android tablet kullanmadım, zaten biri alacağım desede tavsiye etmem. Telefon konusunda gel her türlü yardım edeyim ama tablet konusunda pek bilgim yok.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim farkındaysan başında yazdım konunun kim kullanıyorsa bir yardım edebilir mi diye ki bana hediye gelecek cihaz yani kore romu yüklü hiçbir engeli yok o nedenle market açık olur diye düşünüyorum ama oyun filan yüklemek isteyecem sonuçta oyunlar paralı forumda yok 1280*800 oyun ee sonra necmi kardeşim paylaştığı sitelere baktı forum bomboş diğer site java oyun dolu bakalım bir şey ayarlıcam sanırsam blackmart yüklerim

Necmati

Necmati

Üye
hakan kardeşim farkındaysan başında yazdım konunun kim kullanıyorsa bir yardım edebilir mi diye ki bana hediye gelecek cihaz yani kore romu yüklü hiçbir engeli yok o nedenle market açık olur diye düşünüyorum ama oyun filan yüklemek isteyecem sonuçta oyunlar paralı forumda yok 1280*800 oyun ee sonra necmi kardeşim paylaştığı sitelere baktı forum bomboş diğer site java oyun dolu bakalım bir şey ayarlıcam sanırsam blackmart yüklerim
Galaxytabforum Doluydu hacı
uyumlu değil senin cihaza .

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yok ben oyunlara baktım hiç bir şey göremedim bir daha bakarım o zaman

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yok bir dah baktım oyun bölümünde 9 konu var uygulamada ise 50 tane ve yarısı yardım konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt