galaxy SL i9003 oyunları açamıyorum wireless istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B_JUDAS

B_JUDAS

Üye
    Konu Sahibi
galaxy SL i9003 oyunları açamıyorum wireless istiyor
arkadaşlar ne kadar oyun yüklediysem hep oyunun en başında wireless e bağlanmak için izin istiyor yok deyincede oyun kapanıyor oynayamıyorum oyunun çalışması için ne yapmalıyım? başka bir konuda oyun datasını sd karta taşıma olayını yapınca oluyor diye okumuştum ama nasıl taşınacağınıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Kubde

Kubde

Üye
arkadaşım oyunun apk sını kurup oyuna girmişsin işte birdaha niye kapatıyorsun. oyunu açında wifi den datasını indirmek için izin istiyor senden evet de kurtul:)

Kefelon

Üye
arkadaşım indirdiğin şeyin birde data dosyası olur onu bilgisayardan indirip telefona gerekli klasöre atabilirsin yada wifi a bağlanıp direkt telefona indirirsin indirdiğin oyunun sd dosyası diye ararsan bizim forumdada baya var....

B_JUDAS

B_JUDAS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oyunun apk sını kurup oyuna girmişsin işte birdaha niye kapatıyorsun. oyunu açında wifi den datasını indirmek için izin istiyor senden evet de kurtul:)

kardeş wireless yok bende kablolu ağdan bağlanıyorum açsam bile bağlanamadı deyip kendi kapanıyor.

arkadaşım indirdiğin şeyin birde data dosyası olur onu bilgisayardan indirip telefona gerekli klasöre atabilirsin yada wifi a bağlanıp direkt telefona indirirsin indirdiğin oyunun sd dosyası diye ararsan bizim forumdada baya var....

evet data (asphalt5) dosyasını gameloft/games klasörünü kendim açıp içine attım sonra yine apk den girdim yine indirmek için izin istiyor. yoksa ben bu data dosyasını yanlış yere mi attım? ya da eksik bi işlem mi yaptım? gerekli klasöre atabilirsin yazmışsın, nedir bu gerekli klasör? biraz daha açıklar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt