Galaxy SL i9003 Aldım Bi Kaç Sorum Olucak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SL i9003 Aldım Bi Kaç Sorum Olucak
Telefonu almadan önce baya bi düşündüm ama netteki yorumları filan okuduktan sonra almaya karar verdim.İlk defa androidli bi telefon kullanıyorum.bundan önce samsung monte vardı.Androidli telefonlara rom root tarzı işlemler yapılıyomus.2gündür nette forumda arastırıyorum tam olarak ne işe yaradıgını neye zarar verdiklerini öğrendim.Galaxy i9003 için en güncel sürüm yaa telefonu en performanslı kullanabileceğim hangisidir?Bide play storedaki ücretli uygulamaları black marktdan baska indirmenin yolu varmı.Yoksa black marktı nerden indirebilirim

ekorotti

ekorotti

Üye
Emin degilim ama sl icin en son resmi guncelleme 2.3.6 idi herhalde . Fakat gayri resmi olarak ics var jb de cikmis olabilir.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
2.3.6 en iyisi. baska market uygulamalari var da ben blackmart kullaniyorum zaten pek ihtiyacim olmuyo

FeC!

FeC!

Üye
Uygulamalar için apkmania.com, Approb.com ve KayraBey.com'u kullanabilirsin. Pardon Kayrabey adlı moderatorumuzden isteyebilirsin. :)

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Bişey daha sorucam.Garanti belgeli faturalı(teknosadan alınmıs cihaz) 500 liraya aldım. kutu.Telefonda en ufak problem yok.Fiyatı normalmi pahalımı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
normal. hatta bekledigimden de ucuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt