Galaxy SII Yardım/Destek/Öneri İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sharbon26

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII Yardım/Destek/Öneri İstiyorum
2 aydır Galaxy S2 kullanıyorum ama telefonu hala çözemedim. İlk android telefonum. Bir çok konuda yardım almam gerekiyor ve sorunlarımı çok araştırmama rağmen çözemedim.

Mesaj sorunu; Mesajları okusam bile bazen ana sayfada bildirim olarak uzun süre kalıyor. Mesela sabah kalkıyorum 5 tane mesaj gelmiş. Bunları okuyorum ama ana sayfada mesaj kısmında hala yuvarlak içinde kırmızı olarak 5 yazıyor ve bu ekrandan 1 saat gitmiyor. Bu bir sorun mu? Sorunsa nasıl düzeltebilirim?
Mesajla ilgili bir başka sıkıntım da sms yolladığımda geç iletiliyor. Ve bana geç geliyor. 5-10 dakika sonra birden 3-4 tane mesaj geliyor telefonuma. Bu neyle ilgili olabilir?

Android OS. Bu konu hakkında bir sorum var. Telefonun pil kullanımına baktığımda %36 ekran, %26 Android OS, %7 Android Sistemi gibi şeyler yazıyor. Şarj problemim yok az gitmesi gibi. Sadece merak ediyorum bu uygulamalar neleri kapsıyor?

Bir başka sorun da telefonumun hafızası 11.5 Gb olarak görünüyor. 16 Gb olması lazım değil mi? Ve sd kartım yok, doğal olarak uygulamaları bu karta taşıyamıyorum. 2 Gb dahili hafızanın 1 Gb'ını kullanıyorum. Bu bir sorun yaratır mı?

Android 4.0.3 sürümünü kullanıyorum. 4.0.4 sürümü telefonuma güncelleme olarak gelmedi. Galaxy S2 için çıktı mı? Yapabilir miyim? İnternetten yüklesem telefonun garantisi gider mi? Güncellesem uygulamalar silinir mi? O konuda zaten hiçbir bilgim yok :)

Telefonun ayarlarında etkinlikleri saklama açık durumda. Arkaplan işlemlerini sınırlama kısmında da En fazla 4 işlemi seçiyorum.
Kullandığım uygulamalar; Android Asistant, Fancy Widgets, Juice Defender, Battery Widget, Clean Master. Bunlar sorunlarımla alakalı olabilir mi?

Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
İlk soruna gelince, ben one x kullanıyorum o yüzden SGS2 Kullanan birinden yardım alman daha iyi olucaktır.

İkinci soruna gelince, Android OS işlemcisi biraz hafıza yer biraz işlemci yer ayrıca o söylediğin %36 ekran falan demişsin biraz daha aşağıya indiğinde bunların neler çalıştırdığını görüceksindir. Kendimden örnek vereyim, Google haritalar 24mb Posta 20mb Facebook 13mb Dropbox 6mb vs. vs. onların hepsi yazar telefonu kurcala biraz bu arada bu bütün android cihazlarda böyledir yani biraz fazla hafıza tüketir ama hakkını verir.

Üçüncü soruna gelince, Bi sorun yaratıcağını düşünmüyorum açıkcası.

Dördüncü soruna gelince, Android sürümün güncellenceği zaman zaten bi uyarı mesajı gibi bişey geliyor. Bir diğer alternatif ise Kies (Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi) isimli programı bilgisayarına indirerek daha sonrada telefonunu usb yardımı ile bilgisayara bağladığın zaman oradanda güncelleyebiliyorsun. Bu söylediğim iki adımda garanti kapsamından çıkartmaz. İnternetten başka türlü yazılım indirirsen root vs. vs. yaparsan garanti dışına çıkarsın. Ben böyle biliyorum yanlışta olabilir. Eğer yanlışsa affola..

Son soruna gelince, Olabilir tabiki (h)

- - - Eklendi - - -

Ben ne yazmışım öyle ya :D Android OS işlemcisi ney :D :D :pro:

• Beğen
Tepkiler: Sharbon26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt