Galaxy SII hala alınır mı ? ( s3 ile arasında kaldım )

Sponsorlu Bağlantılar

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy SII hala alınır mı ? ( s3 ile arasında kaldım )
arkadaşlar sorum basit galaxy s2 hala alınırmı s3 ü gördükten sonra sadece fiyatta tereddütüm var s3 2000TL civarında bildiginiz gibi . onun dısında xperia s önerirmisiniz kullanan arkadaslar yorum atarsa sevinirim simdiden tesekkurler :)

- - - Eklendi - - -

özellikle sII nin tasarımı beni almaya s3'ün tasarımı ise almamaya teşvik ediyor

klongs

klongs

Üye
s2 de s3 de guzel telefon s3un s2den donanim olarak pek bir farki yok yazilimda farklar var onlarida portluyorlar zaten

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
SIII al kardeşim pişman etmez :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 al bence hem daha sağlam cihaz

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
abi galaxy s3 iyi hosta çok buyuk yahu tasarımıda iyi değil daha ayırt edici olabilirdi apple ın en buyuk rakıbı olarak gosterılıyor ama bu tasarım hıc yakısmadı tasarımı s2 nın aynısı olsa hemen kosa kosa gidip alıcam isterse 3 mılyar olsun ama tasarım 5 para etmez

ata11111

Üye
donanımsal fark yok diyorsunuz birisi çift çekirdek diğeri 4 çekirdek daha ayırıcı fark ne olmalı
S2 ye lafım yok ama S3 mükemmel görünüyor. programsal destekte farklı

Ellemon

Ellemon

Üye
neden alınmasın son model telefonlara bile kafa tutuyor s2
yerinde olsam s2 alırdım bi telefona 2000 civarı vereceksen s3 al

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
5800 al kalanıyla tatile çık arkadaşım :)
Ben olsam s2 alırdım

WebStyle

WebStyle

Üye
S2 de yavana atılacak bir cihaz değil. Nereden baksan 2 sene daha rahat götürür. Ancak teknolojiyi takip etmek iyidir. Ayrıca S3, S2 ye göre daha hızlı. işlemci 4 çekirdek ve gpu s2 ye göre daha iyi. Bana kalırsa tercihinizi S3 den yana kullanın derim. Ancak şöyle bir durum da var. Galaxy S3, 2 ya da 3 farklı seçenek ile üretilecek. Ben 2gb ram destekli olan modeli bekliyorum. Temmuz ya da Ağustos da piyasa da olacak büyük ihtimal. Dediğim gibi tercihinizi S3 den yana kullanın. Yine de son karar sizin..

taka78

Üye
paran yetio ve sen hala tereddütdesin OĞLUM BAK GİT !!!!!!!!!! (şaka) tabiside s3 al cık cık cık :D

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
s2 yerine one s al güzel cihaz oyun performansı one x i geciyor

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
galaxy sII aldım parasından degilde s3 ün tasarımını begenmedım ayrıca cok buyuk

zelnica

zelnica

Üye
Htc xperia ve 4s den sonra son bir aydir i9100 kullanmaktayim.bahsettigim diger android tabanli cihazlar i9100 un yaninda cok zayif kaldi.s3 esime hediye ettim lakin s2 ile arasinda tasarimi disinda pek fark yok.s2 hali hazirda cok hizli bir makine arka planda calisan 65 uygulamaya ragmen birkez dahi yavasladigini,kasildigini gormedim.nacizane sahsi fikrim s2 daha cok uzun sure amiral gemisi olur.

Üst Alt