Galaxy S8 amiral gemisi model numaraları ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 amiral gemisi model numaraları ortaya çıktı
Gelecek sene başında sunulacak olan Galaxy S8 akıllı telefon hakkında bilgiler geliyor...




Samsung, bu sene yeni modeller sunarken, en önemli model ise Galaxy S7 adındaki amiral gemisi olmuştu ve bu akıllı telefon geçtiğimiz Şubat ayında MWC 2016'da resmi olarak duyurulurken, ayrıca aynı etkinlikte Galaxy S7 edge adı ile yeni başka bir akıllı telefon daha duyurulmuştu.



Ayrıca diğer bir önemli model de Galaxy Note7 adı ile geldi, ancak bu akıllı telefon bataryası ile fiyaskoya dönüşürken, tüm dünya genelinde cihazın satışları durdurulmuş ve satışlar durdurulmadan önce satılan modellerinde yeni ve sorunsuz bir Galaxy Note7 ile değiştirileceği açıklanmıştı.

Gözler şimdi de Galaxy S8 adı ile gelecek sene yine büyük ihtimalle MWC'de duyurulması beklenen akıllı telefona çevrildi. Firma Galaxy Note7'yi edge ismi kullanmasa da iki yanı kavisli ekran ile sundu ve Galaxy S8'in de benzer şekilde edge olarak adlandırılmadan sadece iki yanı kavisli ekran ile pazara sunulması bekleniyor.

Galaxy S8 hakkında bilgiler geliyor ve şimdi de akıllı telefonun model numaraları ortaya çıktı. SM-G950ve SM-G955 model numaraları ile gelecek olan cihazların Galaxy S8 ve Galaxy S8 edge / Plus olabileceği kaydedilmekte.

Galacy S8 büyük ihtimal 6GB sistem belleği ve 64GB ya da 128GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Suya dayanıklı yapı ile gelecek olan cihaz ayrıca çift kamera tasarımına da sahip olabilir.
Apple'ın Galaxy S8 amiral gemisi model numaraları ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
940 Dedim Ama Tutmadı Demek :hmmm
 

MaxipmaN

Üye
normalden iki ay erken gelir
 
Hasand.

Hasand.

Üye
Genellikle mart ayında tanıtılır diye biliyorum , inşallah note 7 gibi şarj alırken ısınma sorunu olmaz
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ahmak rakipleri bakalım yeni sezonda yine samsung'u lider yapabilecek mi
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Apple kısıtlı kitleye hitap ederken android OEMleri de sürekli hatalar yaparken wp nasıl yükselemedi anlayamadım. En güvendiğimiz markanın telefonunda bile kronik batarya sorunu var. Bir tanesi ips panelde ghost screeni başarıyor. Diğeri yıllarca 4mp kameralı telefonu 2000 tl üstünden satıyor diğeri kafam kadar alt boşluk bırakıp donanımdan kısıyor ama yine de Microsoft başaramıyorsa daha ne olsun. Boyle giderse Huawei, Xiaomi, Meizu gibi markların yükselmesi devam eder umarım.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Applenin galaxy serisimi varmış :ehe
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu sefer bayağı erken çıkarabilirler s8 modelini malum note 7 den kar edemediler :)
 


Üst Alt