Haber Galaxy S7, magnezyum kasa ve Hi-Fi ses desteği ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7, magnezyum kasa ve Hi-Fi ses desteği ile sunulabilir
Bence de artık ses konusunda ve pil konusunda yenilik yapmalı samsung :sirit:


Samsung’un yeni nesil amiral gemisi hakkında bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.


Samsung, şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni amiral gemisi modeli Galaxy S7 üzerinde çalışıyor. Bu yeni cihaz firmanın 2016’da en önemli modeli olacak ve ayrıca geçtiğimiz sene sunulan Galaxy S6’da olduğu gibi Galaxy S7’nin de iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonunun da sunulması bekleniyor.

http://www.maxicep.com/resim/samsung-logo12.jpg

Bu sene Galaxy S6 modelini sadece kendi geliştirdiği Exynos 7420 yonga seti ile sunan firmanın, yeni modelini ise Qualcomm Snapdragon 820 ve ayrıca yine kendi geliştirdiği yeni yonga seti Exynos 8890 ile sunacağı bilgileri gelmişti. Ayrıca çıkan bir başka bilgi de Hindistan’da Galaxy S7’nin Exynos 7422 olarak farklı bir yonga seti ile sunulacağı şeklindeydi.

Daha önceki senelerde amiral gemisini polikarbonat kasa ile sunmayı tercih eden Samsung, geçtiğimiz sene ise Galaxy S6’yı alüminyum kasa ile sunmuştu. Yeni akıllı telefon iddialara göre yine metal kasa tasarımı içerecek ancak bu sefer firma, alüminyum yerine magnezyum alaşım kasa kullanabilir.

Yeni kasa akıllı telefonun daha premium bir görünüme sahip olmasını sağlayacak ve ayrıca dayanıklı bir yapı sunacak.

Diğer taraftan Galaxy S7 yine iddialara göre ESS Technology tarafından geliştirilen Sabre 9018AQ2M ses çipi ile geliyor. Bu da yeni akıllı telefonun Hi-Fi olarak yüksek ses kalitesine ulaşacağı anlamına geliyor.

Samsung’un yeni akıllı telefonu 2016 başlarında duyurulacak, daha önce MWC işaret edilirken, bazı gelen yeni bilgiler Galaxy S7’nin Ocak ayında duyurulabileceğini gösteriyor. Ancak şu an için kesin bir bilgi ise bulunmamakta.

Galaxy S7, magnezyum kasa ve Hi-Fi ses desteği ile sunulabilir - MaxiCep
 


furkankaya585597

Üye
Hi-Fi ses sistemi iyi olabilir ama iyi bir kasayı Samsung'un kullanacağını sanmıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Yeni mi akıllarına gelmiş Hi-Fi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
mcnpl4

mcnpl4

Üye
chip koyuyorlar da ses ayarini adam akilli yapmiyoar sonra. ben iyi bir ses chip'i olmadigi halde boeffla sound ile keyif alabiliyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
chip koyuyorlar da ses ayarini adam akilli yapmiyoar sonra. ben iyi bir ses chip'i olmadigi halde boeffla sound ile keyif alabiliyorum
işte aslında her şey yazılım ile yapılabilir gibi ama yapmıyorlar illa root atıp kendimiz yapacağız :sirit:
 
  • Beğen
Tepkiler: mcnpl4


Üst Alt