abdulkadiratik
Üye
-
Konu Sahibi
-
@DalvikCache nin SS lerine bakan herkes olayı çözebilir arkadaşlar
Maalesef bende bu seçenek yok, Note 4
@DalvikCache nin SS lerine bakan herkes olayı çözebilir arkadaşlar
Maalesef bende bu seçenek yok, Note 4
Maalesef bende bu seçenek yoknote 4
Maalesef bende bu seçenek yoknote 4
Android 6.0 yüklü. Zaten ne olduysa yükleyince oldu. Keşke 5.1.1'de kalsaydımo ss lerde Android 6 seninki 5 ise olmayabilir...
Android 6.0 yüklü. Zaten ne olduysa yükleyince oldu. Keşke 5.1.1'de kalsaydım
En kısa sürede yapıp sonucunu yazacağımrecovery den wipe cache yapıp tekrar bakarmısın ?
Çıkıyor TheLastRevolution ancak seçtiğimiz uygulama otomatikman varsayılan uygulamaya dönüşüyor. Bir kez veya her zaman seçenekleri yok.
Seçmek zorunda değilsin yani seçmezsen uygulamayı her açtığında sorar, seçersen devamlı olarak seçmiş oluyorsun zaten. Sorun nerede acaba ?
işte hocam sorunda şurda seçmediğin zaman açmıyor seçtiğin zamanda sadece o uygulama ile açıyo....
Ben bu konuda hiç sorun yaşamadım ama bu konuda root ve xposed modülü ile çözüm mevcut onun haricinde çözüm görünmüyor.
Çift tıklama da olmuyor. tıkladığın an, otomatikman varsayılan yapıyor o uygulamayı. Samsun gibi müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlanıp halledeceğiz dediler, aramalarını bekliyorum.belkide çıkan uygulamalara çift tıklarsa arkadaşlar sadece 1 seferlik bağlantıyı o uygulama üzerinden açabilirler
Xposed olayı nedir tam olarakBen bu konuda hiç sorun yaşamadım ama bu konuda root ve xposed modülü ile çözüm mevcut onun haricinde çözüm görünmüyor.
Çift tıklama da olmuyor. tıkladığın an, otomatikman varsayılan yapıyor o uygulamayı. Samsun gibi müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlanıp halledeceğiz dediler, aramalarını bekliyorum.
Xposed olayı nedir tam olarak
Bende öyle bi yer yok cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?