Yardım (Galaxy S6) Varsayılan uygulama seçme sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

abdulkadiratik

abdulkadiratik

Üye
    Konu Sahibi
(Galaxy S6) Varsayılan uygulama seçme sorunu..
Beyler teli marshmallow'a güncelledikten sonra mesela bişiyi açmak için chrom'u seçiyoz sadece bir kere gibi bi seçenek de çıkmıyo otomatikmen varsayılan olarak seçiyo snra bidaa uygulama ayarlarına girip varsayılanları temizlemek zorunda kalıyorum yokmu bi çözüm [emoji20]

• Beğen
Tepkiler: selim oğuz

togi1903

Üye
Gerçekten can sıkıcı bir sorun bende seyirtürk'ten film indiriyorum yada izlemek istiyorum sürekli ayarlardan varsayılan değiştirmek için uğraşıyorum
Çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun

SM-G920F ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
selim oğuz

selim oğuz

Üye
Ben de aynı dertten muzdaribim. Bir uygulamayı varsayılan yapıp yapmamak bizim elimizde olmalı.
Otomatik olarak varsayılan yapması can sıkıcı.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ayarlar》Uygulamalar》Varsayılan uygulamalar

Son düzenleme:
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
arkadaşlar varsayılanları temizle dedikten sonra bir link vs açarken çıkmıyormu şununla buunla aç diye ?

selim oğuz

selim oğuz

Üye
Çıkıyor TheLastRevolution ancak seçtiğimiz uygulama otomatikman varsayılan uygulamaya dönüşüyor. Bir kez veya her zaman seçenekleri yok.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@DalvikCache nin SS lerine bakan herkes olayı çözebilir arkadaşlar ;) :ehe :ehe :ehe

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Çıkıyor TheLastRevolution ancak seçtiğimiz uygulama otomatikman varsayılan uygulamaya dönüşüyor. Bir kez veya her zaman seçenekleri yok.

Seçmek zorunda değilsin yani seçmezsen uygulamayı her açtığında sorar, seçersen devamlı olarak seçmiş oluyorsun zaten. Sorun nerede acaba ?

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Seçmek zorunda değilsin yani seçmezsen uygulamayı her açtığında sorar, seçersen devamlı olarak seçmiş oluyorsun zaten. Sorun nerede acaba ?

işte hocam sorunda şurda seçmediğin zaman açmıyor seçtiğin zamanda sadece o uygulama ile açıyo....

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
işte hocam sorunda şurda seçmediğin zaman açmıyor seçtiğin zamanda sadece o uygulama ile açıyo....

Ben bu konuda hiç sorun yaşamadım ama bu konuda root ve xposed modülü ile çözüm mevcut onun haricinde çözüm görünmüyor.

• Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Ben bu konuda hiç sorun yaşamadım ama bu konuda root ve xposed modülü ile çözüm mevcut onun haricinde çözüm görünmüyor.

belkide çıkan uygulamalara çift tıklarsa arkadaşlar sadece 1 seferlik bağlantıyı o uygulama üzerinden açabilirler

• Beğen
selim oğuz

selim oğuz

Üye
belkide çıkan uygulamalara çift tıklarsa arkadaşlar sadece 1 seferlik bağlantıyı o uygulama üzerinden açabilirler
Çift tıklama da olmuyor. tıkladığın an, otomatikman varsayılan yapıyor o uygulamayı. Samsun gibi müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlanıp halledeceğiz dediler, aramalarını bekliyorum.
Xposed olayı nedir tam olarak :) :)

Üst Alt