biyolog4472
Üye
Galaxy s6 apps Port galaxy s5, note 4 ve note 3
evet çok değerli Galaxy s5 note 4 note 3 kullanıcı arkadaşlarım sizlerle bizzat telefonuma da yüklemiş olduğum Galaxy s6 portunu paylaşayım dedim konu gayet yeni olup denemesini yaptım resimlerde paylaşıyorum tek yapmanız gereken cwm menüden aroma paketi flaşlamak.

[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
not 1 : note 4 kullanıcıları vede paketi paylaşan şahıs note 4 de uyduğunu dile getirmişler zira sorumluluk kabul etmiyorum isterseniz rom yedeğinizi alır denerseniz sonucu bizzat görürsünüz!!!
not 2 : s4 kullanıcılarından biri denemiş olmamış note 2 kullanıcıları da denemiş olmamış(buraya kadarmış
)
not 3 : aroma paketi lolipop sürümünde geçerli note 4 mevcut rom zaten neyse o
kuruluma gelince ben şöyle yaptım
1-telefonuma daha önceden en son stock ingiltere romunu yüklemiştim oldu zaten custom romlarda hayli hayli olur
2-cf-root yaptım odin üzerinden
3-yapımcı özellikle twrp ile flaşlayın dediği için twrp 2.8.1.0 sürümünü yine odinden flaşladım
4-sonra telefon hafızası veya hafıza kartına indirmiş olduğumuz Galaxy s6 port dosyasını zip şeklinde zaten direk twrp recovery üzerinden flaşladım aroma paketi şeklinde otomatik kurulum yapıyor
5-bu port dosyasında neler var diye sorarsanız
- AccuweatherPhone2015
- SecMyFiles2015
- TouchWizHome_ZERO
- WallpaperPicker_Zero bunlar mevcut
ben sonra ekstradan sbrowser, galaxy apps, ve samsung klavye olan samsungIMEv2.zip dosyalarını ayrıca flaşlayıp işlemi tamamladım.
indirme linki galaxy s6 port galaxy s5:
ekstra dosyalar indirme linki:
NOT: LÜTFEN YÜKLEME ÖNCESİ ROM YEDEĞİ ALIN HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞIRSANIZ SORUMLULUK ASLA KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZE!!!

[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
not 1 : note 4 kullanıcıları vede paketi paylaşan şahıs note 4 de uyduğunu dile getirmişler zira sorumluluk kabul etmiyorum isterseniz rom yedeğinizi alır denerseniz sonucu bizzat görürsünüz!!!
not 2 : s4 kullanıcılarından biri denemiş olmamış note 2 kullanıcıları da denemiş olmamış(buraya kadarmış
)not 3 : aroma paketi lolipop sürümünde geçerli note 4 mevcut rom zaten neyse o
kuruluma gelince ben şöyle yaptım
1-telefonuma daha önceden en son stock ingiltere romunu yüklemiştim oldu zaten custom romlarda hayli hayli olur
2-cf-root yaptım odin üzerinden
3-yapımcı özellikle twrp ile flaşlayın dediği için twrp 2.8.1.0 sürümünü yine odinden flaşladım
4-sonra telefon hafızası veya hafıza kartına indirmiş olduğumuz Galaxy s6 port dosyasını zip şeklinde zaten direk twrp recovery üzerinden flaşladım aroma paketi şeklinde otomatik kurulum yapıyor
5-bu port dosyasında neler var diye sorarsanız
- AccuweatherPhone2015
- SecMyFiles2015
- TouchWizHome_ZERO
- WallpaperPicker_Zero bunlar mevcut
ben sonra ekstradan sbrowser, galaxy apps, ve samsung klavye olan samsungIMEv2.zip dosyalarını ayrıca flaşlayıp işlemi tamamladım.
indirme linki galaxy s6 port galaxy s5:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekstra dosyalar indirme linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NOT: LÜTFEN YÜKLEME ÖNCESİ ROM YEDEĞİ ALIN HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞIRSANIZ SORUMLULUK ASLA KABUL ETMİYORUM BİLGİNİZE!!!
Son düzenleme: