Galaxy S6 Antutu Puanım

Akhtoher

Üye
O zaman eve gidince chrome indirip denerim malum boyutu büyük. Yardımın için teşekkür ederim kardeşim bu arada yeni telefonun hayırlı olsun favori uygulamalarını yazdığın bir yer varsa bakmak isterim

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
O zaman eve gidince chrome indirip denerim malum boyutu büyük. Yardımın için teşekkür ederim kardeşim bu arada yeni telefonun hayırlı olsun favori uygulamalarını yazdığın bir yer varsa bakmak isterim

Mercury browser kullan boyutu küçük reklam engelliyor ve chromedan iyi

Eyvallah senin cihazda hayırlı olsun en beğendiğim note modeli oldu 5

Öyle biryer yok ama yazayım.
Olmazsa olmazları mi yazayım
Here maps
Ogyoutube
Blacmarkt
Hotspot shild
Package disabler
Fingerprint applock
Galaxy universal remote
Flexsy keyboard
Mercury browser
Gallery vault
K-@ mail pro
Tunein radyo
Power toggles
Quickpick
Hover browser

Tepkiler: Akhtoher

Akhtoher

Üye
Note 5 modelini bende çok beğendim öyle ki 64 GB iphone 6 plus satıp geçtim bu cihaza. Tarayıcıyı hemen indiricem ogyoutube yıllardır benimde ilk sıramdadır yeni hali de harika olmuş diğer yazdıklarını da teker teker inceleyeceğim. Çok zahmet verdim sana kardeşim ellerine sağlık teşekkür ederim

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi

Bulamadığın link olursa söylersin.
Ogyoutube beta v0.9 olanı yükle daha stabil.

Akhtoher

Üye
Olur kardeşim sıkışırsam tekrar rahatsız ederim. Bu arada bendeki ogyoutube OGYouTube v1.0 yazıyor daha üst versiyonu varmı acaba?

Konu Sahibi
Olur kardeşim sıkışırsam tekrar rahatsız ederim. Bu arada bendeki ogyoutube OGYouTube v1.0 yazıyor daha üst versiyonu varmı acaba?

1.0 genelde mp.3 indir tıklayınca hata veriyor. 0.9 olanında hiç hata almadım.

Akhtoher

Üye
O zaman 0.9 versiona ait bir indirme linkin varsa bendekini kaldırayım telefondan.

süperin kardeş. Buzluğa falan mı koydun cep telefonunu )