Haber Galaxy S5 ve Xperia Z2 AnTuTu testi!

0MG90

Üye
Yani? Z2'nin ekstra özellikleri S5'den daha iyi hiç değilse. Kaliteli. Ayrıca oradaki HTC Snap400'lü telefon.

Zamanında antutu sonuçlarına göre telefon alan samsung fanı insanlar, bu sonuçları görünce inanmaz oldu

Tepkiler: mehsevim ve 0MG90
Samsungun bu yerlere para ile skor sisirmesi yaptirdigi gecenlerde cikmamismiydi hala bu skorlara inanan var mi ki hic biti tutmuyor nerdeyse

Yani? Z2'nin ekstra özellikleri S5'den daha iyi hiç değilse. Kaliteli. Ayrıca oradaki HTC Snap400'lü telefon.
hayır htc derken yeni çıkıcaktan bahsediyorum o da bu özellikleri kullanıcak seçim sizin samsung bu sefer spor uygulamalarına ağırlık vermiş sony kamera ekran tercih sizin yani

Invoke

Üye
Spor için benzer smart bandı sony tanıtmıştı, bir kaç ay önce

LimePie

Üye
bu testlere o kadar güvenmemek lazım önemli olan yazılım donanım uyuşmasıdır

Onu bunu bırakın da HTC Desire 816 güzel puan almış. En sondaki de Nokia XL sanırım?

Tepkiler: mehsevim
Bu değerlere göre telefon alınmaz

Tepkiler: Burak Altun
dikkatini çekerim arkadaşım s5 in işlemci frekansı daha yüksek sence z2 nin ondan yüksek alması normal mi?

Z2 varken S5 alan kişi ya aşırı Samsung fanıdır ya da para alıyordur.

dikkatini çekerim arkadaşım s5 in işlemci frekansı daha yüksek sence z2 nin ondan yüksek alması normal mi?

Evet çok normal s5 2 gb ram kullanıyor ama z2 3 gb ram araya yansımamış bile ayrıca z2 daha geç çıkacak htc one da pahalı çıktı bu yıl yine kazanan samsung

Evet çok normal s5 2 gb ram kullanıyor ama z2 3 gb ram araya yansımamış bile ayrıca z2 daha geç çıkacak htc one da pahalı çıktı bu yıl yine kazanan samsung
Yaptığın her yorumda bir Samsung fanlığı var. Nerden biliyorsun kazanacağını ? Belki bu sene Z2 geç çıkacak ama daha çok satacak ? Bilemeyiz , o yüzden yok şu kazanacak bu kaybedecek demek doğru değil. Bu piyasa ne senin bildiğin kadar kolay ne de benim bildiğim kadar basit.

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Z2, Samsung satışlarına zor yetişir ama kendi çapında bakarsak yani Xperiaların geçmiş satışına göre. Artış olacaktır, diye düşünüyorum. Çünkü her defasında daha iyi cihazlarla geldiler. Hele bu sefer çok iyi oldu.

Tepkiler: ozakin70 ve Burak Altun

ozakin70

Üye
samsumg htc satış arasında gelseydi piyasa baya sallanırdı ama işte otobüsü kaçırdı suan sony ı bilenler ve benim gibi z2ye hayran olanlar alacak

yalnız z2 nin kalitesi ve saglamlıgı s5 te yok örnegin s5 baş hizasından düşürsen arka kapak veya cam parcalanır

3onur5

Üye
1 sene önce xperia Z aldım sarjı su gibi içiyordu(meşhur stamnia modu olmasına rağmen) oyunlarda aşırı ısınıyordu bazende 1 sn lik kasmalar oluyodu ama bu nadir oluyodu he birde şunu unutmayayım facebook Messengerda mesajlaşırken bazen telefonda inanılmaz yavaşlama oluyodu klavyeden bişey yazcam mesela yazmama rağmen ekranda kasarak yazıyodu eski s3üm bile daha cazip geliyodu ama z1-z2 nasıldır onu bilemem

ahaaha bide şu stamnia modu bi övdüler telefon çıkmadan şaka gibi ya bigün 13 saat yazıyodu bigün 2gün 10 saat yazıyodu ahahah telefon tamamiyle dengesizdi
Z2 varken S5 alan kişi ya aşırı Samsung fanıdır ya da para alıyordur.

o 1 gün13 saat bekleme süresi şarj Süresi değil

3onur5

Üye
o 1 gün13 saat bekleme süresi şarj Süresi değil

biliyorum tamamda neden bi telefonun 8 saat gibi az bi süre bekleme süresi olsun öyle yazması saçma geliyodu bana . salak bi moddu halada pişmanım aldığıma 1849 tl para vermiştim kamerasındaki siyah noktalardan tut sarj soketine kadar sorunlu bi telefon