Haber Galaxy S5 ve Xperia Z2 AnTuTu testi!

Konu Sahibi
Galaxy S5 ve Xperia Z2 AnTuTu testi!
MWC 2014'ün en güçlüsü hangi akıllı telefon oldu?

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde güçlü donanım ile entegre olmuş bir çoğu Androidli akıllı telefon olmak üzere tabletler ve bir dizi cihaz tanıtıldı. Bunların arasında Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5 ve Sony’nin amiral gemisi Xperia Z2 diğer akıllı telefonlara göre rakipsizdi.

Barselona’da düzenlenen MWC 2014 etkinliğinde tanıtılan cihazların performansını anlamak için Galaxy S5 ve Xperia Z2’nin de arasında bulunduğu test sonuçları AnTuTu tarafından Barselona’daki festivalde yayınlandı.

Aşağıda AnTuTu tarafından yayınlana test sonucunu inceleyebilirsiniz.

Bu Sonuçlar Doğru İse Z2 İle S5 Arasında Ciddi Bir Fiyat Farkı Olursa S5 Daha Fazla Tercih Edilebilir.

Tepkiler: boran9999
Note 3 den pek bir farkı yok sanki?

Sondaki cihaz Nokia XL sanırım.

Tepkiler: GDDR5
LG G2 İle 36000 almışlığım var

Tepkiler: The SLayeR ve mehsevim
Bu test sonuçlarına göre telefon alacaksanız tekrar düşünün

Tepkiler: mehsevim
Hahaha z2 z2 diye bagiranlar ne oldu aynı işte s5 ile bu yılki telefonlar birbirine çok yakın hangisi fazla özellik ekstra sunuyorsa onu alın hepsinin performansı aynı iddiaya varım yeni htcde bu puanı alacak s5 berbatsa z2 ve yeni htcde berbat

Lg Ve Htc Yeni Telefonları Neler Yapabilecekler

.caner.

Üye
Değerlendirmeler sadece güce göre yapılmıyor! Tasarım, launcher, dayanıklılık vs.

Tepkiler: Burak Altun

messevim

Üye
Ben g2 de 36 bin küsür puan almıştım. Antutuya inanmayın.

Invoke

Üye

Ne alakası var? Kimse antutu sonucu berbat diye bir şey demedi ki. HTC de yakın puan alır. Z1 de yakın puan alıyor, Note 3 de yakın puan alıyor, G2 de yakın puan alıyor.

Hayır millet s5in performansı berbatmış da diğerleri mükemmel gibi tepki veriyor o yüzden diyorum hepsi aynı bence şu an

Invoke

Üye
Hayır millet s5in performansı berbatmış da diğerleri mükemmel gibi tepki veriyor o yüzden diyorum hepsi aynı bence şu an

Toucwhiz sorun sonuçta. Ayrıca knox var, 2800mah bataryası var, plastiğini yara bandına benzetmeyi başarmış. Parmak izi koymuş, kalp ritmi koymuş, suya toza dayanıklılık koymuş, her yerden toplamış, lüzumsuz doldurmuş.
Bir tek kamerası iyi olmuş, bence. Bu sefer S5 olmamış. Ha yine satar, Z2den çok satar ama olmamış.

Bırakın bu işleri ya telefonun asıl performansını bi programmı belirleyecek

messevim

Üye

Evet z2 den fazla satar. Çünkü gözü kapalı alacak fanları var. Sadece S5 olduğu için alacak insanlar tanıyorum ben. Sorsan telefon da kaç gb Ram var bilmezler, Ram ne işe yarar diye sorsan cevap veremeyecek insanlar tanıyorum..

Tepkiler: Burak Altun ve boran9999

Invoke

Üye

Çevren bayağı genişmiş

(Ben de tanıyorum ) O.o

Bunu ne diye yayınlıyorlar anlam vermek zor ben 36.757 skor aldım. -2000 skorda.

Telefon çıksın oyun performanslarında belli olur, ki bu sistemi zorlayacak oyun yoktur herhalde. Ama dediğiniz gibi, ramın işlemcinin ne olduğunu bilmeden telefon alan, yani bilinçsiz alan insan sayısı oldukça fazla.

bence o değerler her grafik için değişir