AndroidTR20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Değerlendirmeler sadece güce göre yapılmıyor! Tasarım, launcher, dayanıklılık vs.Hahaha z2 z2 diye bagiranlar ne oldu aynı işte s5 ile bu yılki telefonlar birbirine çok yakın hangisi fazla özellik ekstra sunuyorsa onu alın hepsinin performansı aynı iddiaya varım yeni htcde bu puanı alacak s5 berbatsa z2 ve yeni htcde berbat
Hahaha z2 z2 diye bagiranlar ne oldu aynı işte s5 ile bu yılki telefonlar birbirine çok yakın hangisi fazla özellik ekstra sunuyorsa onu alın hepsinin performansı aynı iddiaya varım yeni htcde bu puanı alacak s5 berbatsa z2 ve yeni htcde berbat
Hayır millet s5in performansı berbatmış da diğerleri mükemmel gibi tepki veriyor o yüzden diyorum hepsi aynı bence şu an
Toucwhiz sorun sonuçta. Ayrıca knox var, 2800mah bataryası var, plastiğini yara bandına benzetmeyi başarmış. Parmak izi koymuş, kalp ritmi koymuş, suya toza dayanıklılık koymuş, her yerden toplamış, lüzumsuz doldurmuş.
Bir tek kamerası iyi olmuş, bence. Bu sefer S5 olmamış. Ha yine satar, Z2den çok satar ama olmamış.
Evet z2 den fazla satar. Çünkü gözü kapalı alacak fanları var. Sadece S5 olduğu için alacak insanlar tanıyorum ben. Sorsan telefon da kaç gb Ram var bilmezler, Ram ne işe yarar diye sorsan cevap veremeyecek insanlar tanıyorum..
Çevren bayağı genişmiş
(Ben de tanıyorum) O.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?