Bide yeni gelen taksitlendirme meselesi....Çünkü bayağı lüzumsuz şey eklemişler onlar hep şişirecek fiyatı. Maviye, Electric blue; Siyaha Charcoal Black diyorsa zaten 100 kağıt ekle fiyata
Z2 de pahalı olacak, bu da Z2'ye yakın fiyatta olur. Artık suya karşı dayanıklılığı da eklediler. Z1 ile Note 3'ün aynı fiyattan girdiğini düşünürsek, üstüne doların da 2.3 olduğunu düşünürsek.![]()
nokianın da dediği gibi samsung değil samesung

Fiyat konusunu 1-2 ay sonra konuşuruz. Aslında ilgimi çeken başka bir konu var Neden IP67 sertifikasını tercih ettiği çünki bu sertifikaya ait olan ürünler uzun bir süre dayanım gücü olmadığını biliyorum IP56 sertifikası alabilirdi ne bileyim IP58 olabilirdi bunda bile bir eksiklik var! Cihazı sabırsızlıkla bekleyen müşteri adaylarına aman dikkat diyorum. havuza dalıp video çekmeye kalkmayın![]()

Samsungdan ne kadar nefret etmiş olsamda @ANIL kardeş emeklerine sağlık diyim hakkını yemeyelim uğraşıyorsun.. Canlı Unpacked 5 falan süperdi eline sağlık anında herşeyi bizimle paylaştın![]()

Aynen katılıyorums5 demek yerine s4+ demek daha mantıklı![]()
Alnından öpüyorum ortağım.Aynen ama beklenen bir hayal kırıklığı zaten S serisi bana göre bitmiştir.Ben bile hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi bir cihaz bekliyordum. Bu durumda yeni cihaz alacak arkadaşlara tavsiyem HTC M8'i beklemeleri yönünde. HTC oldukça iddialı ve sosyal ağlardan bile S5'i ti'ye alıyorlar. Sense6 ve M8 çok iyi bir kombin olabilir. Tasarım konusunda ise yine HTC'nin çok daha inovatif olacağını düşünüyorum.
Htc hem tasarım kalite olarak one ile en tepeye çıktı bakalım m8 nasıl olacakBen bile hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi bir cihaz bekliyordum. Bu durumda yeni cihaz alacak arkadaşlara tavsiyem HTC M8'i beklemeleri yönünde. HTC oldukça iddialı ve sosyal ağlardan bile S5'i ti'ye alıyorlar. Sense6 ve M8 çok iyi bir kombin olabilir. Tasarım konusunda ise yine HTC'nin çok daha inovatif olacağını düşünüyorum.