Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende S4 Kullanıcısı Olarak Zoruma Gitmiyor Değil Hani. Ama Mecbur Çıktı Artık Yapcak Bişey Yok :(

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Çünkü bayağı lüzumsuz şey eklemişler onlar hep şişirecek fiyatı. Maviye, Electric blue; Siyaha Charcoal Black diyorsa zaten 100 kağıt ekle fiyata:D
Z2 de pahalı olacak, bu da Z2'ye yakın fiyatta olur. Artık suya karşı dayanıklılığı da eklediler. Z1 ile Note 3'ün aynı fiyattan girdiğini düşünürsek, üstüne doların da 2.3 olduğunu düşünürsek. :blink:
Bide yeni gelen taksitlendirme meselesi....

pirenuri

pirenuri

Üye
nokianın da dediği gibi samsung değil samesung

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve By_Casparov
Invoke

Invoke

Üye

Fiyat konusunu 1-2 ay sonra konuşuruz. Aslında ilgimi çeken başka bir konu var Neden IP67 sertifikasını tercih ettiği çünki bu sertifikaya ait olan ürünler uzun bir süre dayanım gücü olmadığını biliyorum IP56 sertifikası alabilirdi ne bileyim IP58 olabilirdi bunda bile bir eksiklik var! Cihazı sabırsızlıkla bekleyen müşteri adaylarına aman dikkat diyorum. havuza dalıp video çekmeye kalkmayın :)

Adam söyledi zaten suyun altında bekletmeyin diye.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: boran9999
ozakin70

ozakin70

Üye
Tmm da tanitim videosunda adam su icinde birakiyor sonra suya sokmayin once sen reklamlarini bi duzelt demi yani sonra kullanici hatasi oluyor

tapatalk

tapatalk

Üye
Yeni telefon almaya hazırlanırken kafamı rahatlatan bir hamle oldu. Samsung elenmiş oldu, nokia zaten almam, google'ın attığı kazık yüzünden o da elendi geriye kaldı htc veya iphone hangisi saglam bir model cikarirsa artik

saynesim

saynesim

Üye
ben hiç beğenmedim s4 fark yok bana göre tipi filan değmez onu alacağıma lumia 1520 alırım daha iyi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Samsungdan ne kadar nefret etmiş olsamda @ANIL kardeş emeklerine sağlık diyim hakkını yemeyelim uğraşıyorsun.. Canlı Unpacked 5 falan süperdi eline sağlık anında herşeyi bizimle paylaştın :)

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Exynos octa-core modeli 2.1GHz :oke:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
S4 ile arasında oh my god heyecanı yok takıntısı olmayan s4 ile devam eder bence

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsungdan ne kadar nefret etmiş olsamda @ANIL kardeş emeklerine sağlık diyim hakkını yemeyelim uğraşıyorsun.. Canlı Unpacked 5 falan süperdi eline sağlık anında herşeyi bizimle paylaştın :)

Rica ederim, yorumun için teşekkürler :)

• Beğen
_RYUK_

_RYUK_

Üye
s5 demek yerine s4+ demek daha mantıklı :)

• Beğen
Tepkiler: .caner., Dede, GökhanERMCLR ve 1 kişi daha
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
alternatifleri beklemek lazım samsung yerinde saydı şimdilik Xperia Z2 lider LG ve Htc Hamlelerinden sonra piyasa şekillenir

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR ve Dede
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
RAM ve batarya beklenenin altında geldi malesef. Bakalım ne kadar başarılı olacak?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben bile hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi bir cihaz bekliyordum. Bu durumda yeni cihaz alacak arkadaşlara tavsiyem HTC M8'i beklemeleri yönünde. HTC oldukça iddialı ve sosyal ağlardan bile S5'i ti'ye alıyorlar. Sense6 ve M8 çok iyi bir kombin olabilir. Tasarım konusunda ise yine HTC'nin çok daha inovatif olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Invoke, Penci Hoca ve 3 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben bile hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi bir cihaz bekliyordum. Bu durumda yeni cihaz alacak arkadaşlara tavsiyem HTC M8'i beklemeleri yönünde. HTC oldukça iddialı ve sosyal ağlardan bile S5'i ti'ye alıyorlar. Sense6 ve M8 çok iyi bir kombin olabilir. Tasarım konusunda ise yine HTC'nin çok daha inovatif olacağını düşünüyorum.
Alnından öpüyorum ortağım.Aynen ama beklenen bir hayal kırıklığı zaten S serisi bana göre bitmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Dede, Invoke, .caner. ve 1 kişi daha
tapatalk

tapatalk

Üye
Htc hem tasarım kalite olarak one ile en tepeye çıktı bakalım m8 nasıl olacak

Üst Alt