Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Millet Bide Kitkat Gelmedi Diye Yanıyo :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Never Back Down

Never Back Down

Üye
yine sevmedim bu samsungu ben
arkadaş tasarım namına bir değişiklik yap
bak lg ye adamlar yapıyor

Invoke

Invoke

Üye
yine sevmedim bu samsungu ben
arkadaş tasarım namına bir değişiklik yap
bak lg ye adamlar yapıyor

Onlar da oturttu bir tasarım aynı şekilde devam ediyorlar. Herkesin bir çizgisi var. Tasarımda değişiklik beklemeyin zaten. Adamlar yapıyor ve satıyor, kazanıyor. Neden değiştirip risk alsın ya da riski boş ver, neden uğraşsın?

ozakin70

ozakin70

Üye
s4 ü modifiye yapmış buda Apple ın 5sde yaptığı gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
64 bit mi yoksa 32 mi acaba.bence hala Note3 en iyi samsung cihaz

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Onlar da oturttu bir tasarım aynı şekilde devam ediyorlar. Herkesin bir çizgisi var. Tasarımda değişiklik beklemeyin zaten. Adamlar yapıyor ve satıyor, kazanıyor. Neden değiştirip risk alsın ya da riski boş ver, neden uğraşsın?
neden lansman hakkındaki yorumlarda herkez tasarımdan şikayetçi
kullanıcı bunu istemiyor

Invoke

Invoke

Üye
64 bit mi yoksa 32 mi acaba.bence hala Note3 en iyi samsung cihaz

Snap801 32bit.
neden lansman hakkındaki yorumlarda herkez tasarımdan şikayetçi
kullanıcı bunu istemiyor

Tamam, istemiyor da beğenenleri de var ve bu cihazı tasarımdan şikayetçi olduğu halde satın alanlarda var. Mesela kullanıcının ne istediği değil, cihaz satıyor diyorum. Kullanıcı Knox da istemiyor ama adamlar koyuyor. :zzz: Onların umurunda mı?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
samsungu pek sevmem ama adamlar parmak izi, su geçirmezlik, son teknoloji işlemci, daha iyi kamera, daha iyi bağlantı vs getirmiş, daha ne bekleniliyorduki hayal kırıklığına uğrayanlar var.

0MG90

0MG90

Üye
Sürekli aynı tasarımlı cihaz çıkarıyor baydı bence

meg1ddo

meg1ddo

Üye
samsungun tasarımları zaten berbat, eleştiri yapılacak şey tasarım olur an itibariyle

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
S serisinde çizgi değişmeyeceği belliydi ama batarya olayını piyasada göreceğiz artık

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
İyiki Lastikten Kasa Yapmamış P-Lastik :D

Invoke

Invoke

Üye
S serisinde çizgi değişmeyeceği belliydi ama batarya olayını piyasada göreceğiz artık

Nexus 5 de 2300 mAh var abi, çok rahat idare ediyor beni. 2.800 de yeterli olur bence ki Amoled ekran IPS'e göre daha az enerji harcıyor. Ultra Power Save mi diyordu neydi adı(?) Stamina modun bir değişiği işte, o fos çıkmazsa touchwizi de iyiyse iş görür bence.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nexus 5 de 2300 mAh var abi, çok rahat idare ediyor beni. 2.800 de yeterli olur bence ki Amoled ekran IPS'e göre daha az enerji harcıyor. Ultra Power Save mi diyordu neydi adı(?) Stamina modun bir değişiği işte, o fos çıkmazsa touchwizi de iyiyse iş görür bence.
İşte benim görüşümde böyle olmaz arayüz arka planda harcadığı gücü kısmasan batarya yükselmez ise sonuç değişmez

• Beğen
Tepkiler: Invoke
boran9999

boran9999

Üye
S4 Kullanan biri bunu alırmı? Aklı başında biri sanırım almaz peki yeni bir cihaza ihtiyacı olan biri alırmı? ortala fiyatı sanırım 1900-2100 TL arası olur ben 1000 TL fazla verip bunu alana kadar LG G2 alırım yemişim artırılabilir hafızasını Ha birde 2 ay bekleyip 1600 TL ye almak var o zamana LG G3 çıkar inanıyorumki bundan kat ve kat donanım olarak üstün birde bundan daha hesaplı seçim aklı başında olan arkadaşların. Selamlar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Dede, ŞenolTÜRK, .caner. ve 1 kişi daha

Üst Alt