Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
S4 Kullanan biri bunu alırmı? Aklı başında biri sanırım almaz peki yeni bir cihaza ihtiyacı olan biri alırmı? ortala fiyatı sanırım 1900-2100 TL arası olur ben 1000 TL fazla verip bunu alana kadar LG G2 alırım yemişim artırılabilir hafızasını Ha birde 2 ay bekleyip 1600 TL ye almak var o zamana LG G3 çıkar inanıyorumki bundan kat ve kat donanım olarak üstün birde bundan daha hesaplı seçim aklı başında olan arkadaşların. Selamlar sevgiler

Bence 2100+ olur abi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve boran9999

PriZm

PriZm

Üye
İnovasyon kavramının öldüğü nokta.

• Beğen
Tepkiler: Dede, mesut1979, Türe ve 1 kişi daha
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Konu güncellendi arkadaşlar. Tartışmaya devam :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Başlığa bütün detayı yazmışsın, Z2'ye de dandirik başlık, ayıp ediyon (!) @ANIL

• Beğen
Tepkiler: Dede ve ANIL
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Samsung ne içtiysen aynısından banada ver,plastik stayla devam

53cc

53cc

Üye
Berbat

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Invoke

Invoke

Üye
Aynen katılıyorum ben nacizhane demek istedim 2500 TL den piyasaya sürülür 1 ay sonra 1800 TL :)

Çünkü bayağı lüzumsuz şey eklemişler onlar hep şişirecek fiyatı. Maviye, Electric blue; Siyaha Charcoal Black diyorsa zaten 100 kağıt ekle fiyata:D
Z2 de pahalı olacak, bu da Z2'ye yakın fiyatta olur. Artık suya karşı dayanıklılığı da eklediler. Z1 ile Note 3'ün aynı fiyattan girdiğini düşünürsek, üstüne doların da 2.3 olduğunu düşünürsek. :blink:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve boran9999
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
neyse samsung fanlarına şimdiden geçmiş olsun :hmmmanıl başlığı o kadar abartmışki konuya giren muhteşem bi cihaz tanıtıldı sanıyor girdikten sonra hayal kırıklığı :D

• Beğen
Tepkiler: .caner., ozakin70, Invoke ve 1 kişi daha
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nede Olsa Kardeşler S4/S5 :tebessüm:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Resmi tanıtım videosu:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
Türe

Türe

Üye
Bu şartlarda Note 3 çok daha iyi. Gerek ram gerek tasarım.

• Beğen
Tepkiler: Dede
boran9999

boran9999

Üye
cihaz note3den pahalı veya aynı fiyat olur 1800 imkansız ufak atın :D

Fiyat konusunu 1-2 ay sonra konuşuruz. Aslında ilgimi çeken başka bir konu var Neden IP67 sertifikasını tercih ettiği çünki bu sertifikaya ait olan ürünler uzun bir süre dayanım gücü olmadığını biliyorum IP56 sertifikası alabilirdi ne bileyim IP58 olabilirdi bunda bile bir eksiklik var! Cihazı sabırsızlıkla bekleyen müşteri adaylarına aman dikkat diyorum. havuza dalıp video çekmeye kalkmayın :)

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Benchmark sonuçlarını konuya ekledim.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Birde Galaxy S5 Fan Page Açarlar Sinir Üstüne Sinir Basar S4'cülere

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Hep aynı tasarım hep, çok sıkıcı. Ekranı büyüt, donanımı arttır bitti. Samsungun yenilik anlayışı bu galiba

SAMESUNG :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Birde Galaxy S5 Fan Page Açarlar Sinir Üstüne Sinir Basar S4'cülere

S4'ü olanlar hiç pişman olmasın bence. Elimizde iyi bir cihaz var hem tasarım hem donanım olarak. Bana yetiyor o yüzden kullanmaya devam edicem. S4 ince yapısı ile daha şık bana göre. Tabi yeni telefon alacaklar mutlaka S5'i incelesinler.

Üst Alt