Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Eee Touchwizi göremedik, bitti mi? :zzz:

0MG90

0MG90

Üye
Hacı diyorum ya gear fit benzeri bir cihazda vardı bir kaç ay önce tanıttı sony ama hani nerde? Hangimiz konuştuk? Adamlar daha geliştirip, cihazlarıyla beraber tanıtıp, ses getirmeyi biliyorlar.
Suya dayanıklılığı da eklemiş, haberi çıkmıştı da inanmamıştım. :D
Her cihazına başka markanın özelliklerini katmışlar olmaz bu böyle :D Ben almam.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tanıtım bitti. Fazla detay vermezler zaten.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yalnız Googlede Galaxy S5 Görsellerde Arıyom Çakma S5 Fotoları Duruyor Yarın Düşer Gayri :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
neyse hayırlısı olsun bakalım neler olacak bu sene telefon piyasasında :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Bence biz yine touchwize sövmeye devam edeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Vatana millete hayırlı olsun bir batarya sorunlu cihaz daha :zzz:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Note4 bekliyoruz :ehe

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
ravenas

ravenas

Üye
Ne gösterdiler azcık gördük sadece. "Artık kasmıyor hacı" diyen olmadı. :D
Azıcık ucundan gösterdiler işte ayarlar kısmı ve o bildirim alanı yenilenmiş o kadar :D Valla kasma konusunda bişey demdiler ama izlediğim kadarıyla jet gibiydi :Dİzlediğim yer de yorumda çok hızlı diyolar :D

Invoke

Invoke

Üye
Azıcık ucundan gösterdiler işte ayarlar kısmı ve o bildirim alanı yenilenmiş o kadar :D Valla kasma konusunda bişey demdiler ama izlediğim kadarıyla jet gibiydi :D

Jet gibi olur tabi. Takılıyorum zaten. Ne diyecekti "bundan öncekiler kasıyodu" mu diyecekti ? =P

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kilit Ekranıda Çok Güzel

ravenas

ravenas

Üye
Jet gibi olur tabi. Takılıyorum zaten. Ne diyecekti "bundan öncekiler kasıyodu" mu diyecekti ? =P
Haha ama gerçekten izlediğim kadarıyla çok iyi gerçekten donma vs yok direk açıldı :D S4'e gelsin o arayüz s5'e geçmeye gerek kalmaz :D

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Exynox nasıl olur acaba

Üst Alt