Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaGalaxy S5 Modlu Google Play Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S5 Modlu Google Play Sorunu
S5 e modlu google play yükledim ancak Bi uygulama yüklemek istediğimde google play durdu diyerek kapaniyor
Bahadir_fb
Üye
Installer ilemi mod yaptin yoksa modlumu yukledin?
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
İnstaller ile yaptığım da reset attıktan sonra play store uygulamalarda gözükmüyor ve senkronizasyon hatası alıyorum. Normal modu yükledim uygulamaya giriyor ancak uygulama yüklemeye çalıştığım malesef durdu diyerek kapaniyor
İnstaller ile yaptığım da reset attıktan sonra play store uygulamalarda gözükmüyor ve senkronizasyon hatası alıyorum. Normal modu yükledim uygulamaya giriyor ancak uygulama yüklemeye çalıştığım malesef durdu diyerek kapaniyor
Kardesim Teşekkürler düzeldi sorunum. Bi sorum daha var mesela root Explorer ile herseyi silip kopyalayabiliyorum ancak X-Plore ye root izinlerini verdiğim halde kopyalama taşıma silme falan yapmıyor nedendir?
Kardesim Teşekkürler düzeldi sorunum. Bi sorum daha var mesela root Explorer ile herseyi silip kopyalayabiliyorum ancak X-Plore ye root izinlerini verdiğim halde kopyalama taşıma silme falan yapmıyor nedendir?