Galaxy S4'ün yeni özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4'ün yeni özelliği

Samsung'un Galaxy S4 tanıtım kampanyasında sürekli vurguladığı konulardan biri de güvenlik. Sürekli olarak S4'ün güvenlik yönüne dikkat çeken firma, mevcut önlemleri yetersiz bulmuş olacak ki yeni bir ortaklığa imza attı.

Dizüstü bilgisayarlar için LoJack isimli bir güvenlik yazılımı üreten Absolute Software, Samsung ile işbirliğine gidiyor. İşbirliği çerçevesinde yapılacak ilk işlerden biri, Galaxy S4 aygıt yazılımına, bir güncelleme ile çalınma sonrası kurtarma sistemlerinin eklenmesi olacak. Android akıllı telefonlar için üretilecek olan LoJack yazılımı sadece Samsung telefonları destekleyecek. Samsung, amaçlarının, piyasadaki "en kapsamlı mobil güvenlik çözümünü sunmak" olduğu belirtiyor.

LoJack sadece çalınan telefonun yerin GPS üzerinden tespit etmekle kalmıyor, isteğe bağlı olarak telefondaki tüm içeriği silebiliyor. Yılda 29,99 dolar ödeyerek yazılıma abone olan kullanıcılar, telefonlarının çalınması durumunda yerini tespit edip geri getiren "kurtarma uzmanlarının" sunduğu hizmetten de faydalanabiliyor. Ancak telefonun kesin olarak kurtarılacağı konusunda bir garanti verilmiyor

fk555897

fk555897

Üye
Apple iPhone'larda böyle bir özelliği zaten kullanıyor. Uygulamanın ismi iPhone'umu Bul gibi birşey olacaktı.

cardanadam

cardanadam

Üye
Samsung telefonlarda bu özellik zaten mevcut ve ücretsiz

- - - Eklendi - - -

hatta buyur resim sana

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
:allalla: kaynağa bir daha bakayım iyisi mi!

aleranol

aleranol

Üye
Samsung komiklesiyor. Find my iphone gibi detaylı bir uygulama yapıcak heralde aklı sıra.

Astrosman

Astrosman

Üye
Gökçen abiii fail oldu :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Gökçen abiii fail oldu :ehe
:op:

Kaynağı inceledim, bahsettiğim konu ile ilgili Şeref abinin eklemiş olduğu görsel aynı şey değil. Şeref abinin görseli tarayıcı üzerinden verilen telefonumu bul desteği. Benim haberimde ki bilgi ise LoJack isimli bir güvenlik yazılımı. :) Abone olan kullanıcıların telefonlarının çalınması duruumunda yerini tespit edip geri getiren kurtarma uzmanlarının sunduğu bir hizmet sözkonusu
:oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bu uygulama zaten Gökçen :) arkadaşlar tarayıcı üzerinden verilen servise takılmışlar bende paylaştım bunu :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Abi ben senin haberini görmedim kusura bakma :( link verirsen oradan devam edelim. :oke:

aleranol

aleranol

Üye
Ama parayla. Sanki bu bedava oyun yapıp ilerleyen bölümlerde para ile birşey satın almaya zorlamaya benziyor. Yaptıkları dolandırıcılık. Sen gidip o kadar para vereceksin ve senden tekrar para isteyecek. S.k gibi hizmetleri var.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6133698' Alıntı:

Aygıt yazılımına güncelleme ile gelecek ibare'sini gözden kaçırmışlar :)
:oke: olur abi, zaten hangimiz haberi tam olarak okuyoruz ki :(

Ama parayla. Sanki bu bedava oyun yapıp ilerleyen bölümlerde para ile birşey satın almaya zorlamaya benziyor. Yaptıkları dolandırıcılık. Sen gidip o kadar para vereceksin ve senden tekrar para isteyecek. S.k gibi hizmetleri var.
Aynen, uygulamayı hizmet için sisteme gömüyor ve karşılığında az olmayan bir bedel talep ediyor. :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bedava yazılım yok bundan sonra zoraki güncellemeye dahil ediyor ki kullanıcı yüklesin bizde köşeyi dönelim düşüncesindeler.

Akıncı

Akıncı

Üye
sadece samsung telefonlarda olacak demesi saçma diğer markalar parayı verince hemen diğerlerine de satarlar:)

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, yorumlar için teşaekkürler

Üst Alt