Galaxy S4'ün özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Boşver bilen biliyor varsın o öyle sansin :good:

tapatalk

tapatalk

Üye
harbi çok fark var mi la ben s3 alçaktim nexus +100 TL ye para biriktirip note2 mi alsam?

MrExpert

MrExpert

Üye

Bu kadar fanatikliğe diyecek birşey bulamadım.

Adam s3 ile Note 2 arasındaki

+200 mhz cpu farkını
+200 mhz gpu farkını
1 gb ddr2 rame karşılık 2 gb ddr3 rami
S-pen i
Gerçek amoled ekranı
3100 mah bataryayı
S pen için özel olan uygulamaları

Boşa sayıyor.:zong:

Ne desem bilemedim.

Geçenki Konu gibi olucak :ehe

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Bence en iyi "Zen17" arkadaşmızın dediği gibi Note serisi gibi gereksiz alet görmedim hem S serilerinle hemen hemen aynı zamanla çıkanları kıyaslarsak S3'ten daha büyük. Note 2 yerine tablet al daha iyi ama s serisi daha kullaışlı Note 3 çıkarsa 5.9 inch olabileceğini tahmin edebiliyorum cebe nasıl sığcak bence S serileri daha kullanışlı.

Türe

Türe

Üye
Bence en iyi "Zen17" arkadaşmızın dediği gibi Note serisi gibi gereksiz alet görmedim hem S serilerinle hemen hemen aynı zamanla çıkanları kıyaslarsak S3'ten daha büyük. Note 2 yerine tablet al daha iyi ama s serisi daha kullaışlı Note 3 çıkarsa 5.9 inch olabileceğini tahmin edebiliyorum cebe nasıl sığcak bence S serileri daha kullanışlı.

Amacı o zaten. Tablet ve telefon işlevini tek cihazda toplamak.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
tapatalk

tapatalk

Üye
hem tablete hem telefona para vermek yerine nötr alirin

PriZm

PriZm

Üye

Amacı o zaten. Tablet ve telefon işlevini tek cihazda toplamak.

:good:

Ama bazı arkadaşlar boyutu kendisine uygun olmadığından note 2 nin S3 den daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmeye çalışıyorlar.

tapatalk

tapatalk

Üye

:good:

Ama bazı arkadaşlar boyutu kendisine uygun olmadığından note 2 nin S3 den daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmeye çalışıyorlar.

FaNote2 nawy oldun bro sende yeminle biliyoz iyi ama yüzümüze vurma

Türe

Türe

Üye
:hmmm Aslında nexus en iyisiymis ya arkadaş söyledi. (!) :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
amacı o ama telefon olunca o kadar büyük cebe sığmıyor büyük cepli pantolon gimek veya çanta varsa ona koyuyoruz. Daha büyük note değil daha küçük olmalı kakında 7 inch olursa şaşmam

PriZm

PriZm

Üye
amacı o ama telefon olunca o kadar büyük cebe sığmıyor büyük cepli pantolon gimek veya çanta varsa ona koyuyoruz. Daha büyük note değil daha küçük olmalı kakında 7 inch olursa şaşmam

Telefonu 1-2 haftadan beri kullanıyorum.Ve çok ilginçki her türlü cebe yanında başka birşey koymadığın sürece gayet rahat sığıyor.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
Note serisi kadar ve s4 kadar 5.1 inch ten büyük telefonlar hangileri?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda yine konu ile alakasız mesajlar silindi.Özellikleri belli olan bir cihazın eksileri artıları olabilir.Bunu son kullanıcı gözlemleri ile ilerleyen günlerdede dikkatle takip edeceğiz.

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi
S4 için gelicek olan çok ve s3 e geldimi bilmem s3 4.2.1 sızıntı modlar var ama s4 ile baya farklı olur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
S4 için gelicek olan çok ve s3 e geldimi bilmem s3 4.2.1 sızıntı modlar var ama s4 ile baya farklı olur

Galaxy S4 donanım ve içerdiği yeni ek uygulama çözümleriyle test edildikçe başarısını ortaya koyacaktır.

tapatalk

tapatalk

Üye
Su telefonlar ayni anda müzik çalmaya basliyo ya onu isterdim

serihan

serihan

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt