performance governor'un farklı işlemcileri bir arada çalıştıracağını hiç sanmıyorum, zaten chipsetin mantığına aykırı bu artı samsung böyle bir şeye izin verecek mi o da var, üretici izin vermezse öyle ha diyince donanımla oynayamazsınız. ayrıca cihaz 4 düşük güçte çekirdekle çalışacak ki bu bile bence herhangi bir mobil işletim sistemine fazla.
Güç tasarrufu ve güç gerekmediği durumlarda 2-1 çekirdek kullanılıyor zaten.normal birşey bu.güç gerektiği zaman(oyun,flash içeriği dolu bir internet sayfası) tüm çekirdekler çalışıyor.
düz mantık yaparsak 8 çekirdek olması kesin gibi bence.şöyle diyeyim s2 1.2 ghz çift çekirdekle geldi ondan sonra note 1.4 ghz çift çekirdekle geldi.ondan sonra ise galaxy s3 1.4 ghz 4 çekirdekle geldi .ve nihayet note2 1.6 ghz 4 çekirdekle geldi.bu açıdan bakacak olursak bende s4te 1.6 veya 1.8 ghzlik 8 çekirdekli işlemci bekliyordum.
Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemi altında çalışan cihaz TouchWiz Natura arayüzünü kullanıyor. 13 megapiksel arka, 2 megapiksel ön dahili kameraya sahip olan cihazın bu yılın ortalarında satışa sunulması bekleniyor.