IVI-Elia
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence s8 iphone 8s i döverBence iPhone 5S'i beklemek daha mantıklı.
Vatan Pc Ye Gelse Bakarım
- - - Eklendi - - -
Şuan Bizim Vatan Pc De Yoq
Veb sitesi üzerinden veriliyor yukarıda link var.
Bence iPhone 5S'i beklemek daha mantıklı.
Yalnız Apple'ın genelde yaptığı S modelini geliştirme olarak veriyor. Yani 4'ten sonra 4S çıktı ve aynı tasarımla çıktı. 5'ten sonra da 5S'in çıkması gayet normal.
iphone 5 ten iphone 5sten çok farkı olacak mı ki ? ip 5s beklemek mantıklı diyorsun =) aynı tasarımla gelirse hiç şaşırmam.
S modelleri daima çığır açıcak donanımla geliyor iphone a göre 4-4s farkı 3g-3gs farkı çok büyük bi örnek ayrıca s4 ün tasarımı çokmu değişti
iphone 5 ten iphone 5sten çok farkı olacak mı ki ? ip 5s beklemek mantıklı diyorsun =) aynı tasarımla gelirse hiç şaşırmam.
S modelleri daima çığır açıcak donanımla geliyor iphone a göre 4-4s farkı 3g-3gs farkı çok büyük bi örnek ayrıca s4 ün tasarımı çokmu değişti
Artık öyle olacağını sanmıyorum iphone 5 den yeterince akıllanmışlardır bu sefer apple dan iyi bir şey bekliyorum ben şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?