PriZm
Üye
çünkü optimizeyi samsung daha iyi yapıyor. donanımla pek alakası yok. ekstra donanım sadece bir pazarlama taktiği. kullanmak isteyen galaxy s2'yi hala rahatça kullanabilir.
Aynen öyle.Satmadan önce benim antika S1 bile Note 2 ile karşılaştırdığımda hızına yetişebiliyordu.Hatta animasyonlarının daha seri olduğunu bile söyleyebilirim.
Androidi adam akıllı yaptıktan sonra donanım falan hikaye kalıyor
her donanım için geçerli değil ama evet.
Aynen öyle.Satmadan önce benim antika S1 bile Note 2 ile karşılaştırdığımda hızına yetişebiliyordu.Hatta animasyonlarının daha seri olduğunu bile söyleyebilirim.
Androidi adam akıllı yaptıktan sonra donanım falan hikaye kalıyor
Vaay nawy sen hala buralardasin
hasan asıl s4'ün benchmarkları yok daha ortada. Sadece snapdragon 600 versiyonununkiler var.
var serdar var misal antutu octa ile olan skoru
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekranına göre gpu gayet iyi.Ekranına göre GPU'su çok iyi olmasa da One'dan daha iyi sanırım S4.
ekranına göre gpu gayet iyi.
nerede mesela?
Her tarafta yetersiz olduğu söyleniyor 544 ' ün
nerede mesela?
Bilgilerin paylaşıldığı birkaç sitede gördüm ama hangi siteler hatırlamıyorum malesef
iphone 4s ile 5 ne kullanıyor peki şu anda? gs4'tekinin bir alt modeli olmasına rağmen yetersiz olduklarını düşünüyor musun?
iOS ile Android bir değil ki. iPhone da PowerVR kullanıyor ama verimlilikleri bir değil. Ve iPhone 5'te şu an HD ekran yok.
benchmarkı hangi işlemcilerle yaptı o da önemli. 8ini birden kullanmıyor çünkü. bir de 1080p'de bu sonucu veriyorsa çok iyi bence. tegra 4 referans tabletinin ekran çözünürlüğü kaç ona bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?