FenerbahceMKA
Üye
Galaxy S4 Zoom Ve Sizin Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar Xperia Sola kullanıcısıyım ancak ram ının 512mb olması vb nedenlerden telefon artık bana yetmiyor. Yeni bir telefon almak istiyorum. Galaxy s4 zoom merceğime takıldı. Marjinal bir cihaz olması sebebiyle çook hoşuma gitti ancak beni ne kadar götürür elbette merak konum. Telefonun sistem özelliklerine bakıldığı zaman s4 zoom benim xperia sola'mı ezip geçiyor...
Benim isteklerime bakıcak olursak:
-Sürekli internet. Tweeter, Facebook, İnstagram, Haber siteleri vesayre
-Az biraz oyun..(Aslında sürekli ama sürekli oyun oynarım ama iPod Touch'ım var ve o müzik ve oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Yine de s4 zoom un ekranı iPodumdan baya büyük olduğu için buna da 1-2 oyun yüklerim en azından. Oyunlarım ağır olur ama Modern Combat tarzı.)
-Pek fotoğraf çeken biri değilimdir ama s4 zoom istememin en büyük sebebi fotoğrafçılığa amatörce başlamak istemem.
-Ve deee hız. Serilik. Bunları bana karşılıycak MAXİMUM 1000 lira bir cihaz istiyorum. Sizin görüşleriniz çok değerli yaklaşık 3 yıldır hemen hemen tüm elektronik eşyamı sizlerin görüşleriyle aldım. Eğer siz s4 zoom yeterli güçlü bir cihaz derseniz ben gidip alıcam. Ama onun dışındaki önerilerinizi de beklerim... ŞİMDİDEN BOOL BOOOL TEŞEKKÜRLERRR!!!
Benim isteklerime bakıcak olursak:
-Sürekli internet. Tweeter, Facebook, İnstagram, Haber siteleri vesayre
-Az biraz oyun..(Aslında sürekli ama sürekli oyun oynarım ama iPod Touch'ım var ve o müzik ve oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Yine de s4 zoom un ekranı iPodumdan baya büyük olduğu için buna da 1-2 oyun yüklerim en azından. Oyunlarım ağır olur ama Modern Combat tarzı.)
-Pek fotoğraf çeken biri değilimdir ama s4 zoom istememin en büyük sebebi fotoğrafçılığa amatörce başlamak istemem.
-Ve deee hız. Serilik. Bunları bana karşılıycak MAXİMUM 1000 lira bir cihaz istiyorum. Sizin görüşleriniz çok değerli yaklaşık 3 yıldır hemen hemen tüm elektronik eşyamı sizlerin görüşleriyle aldım. Eğer siz s4 zoom yeterli güçlü bir cihaz derseniz ben gidip alıcam. Ama onun dışındaki önerilerinizi de beklerim... ŞİMDİDEN BOOL BOOOL TEŞEKKÜRLERRR!!!
bu tür cihazlar hep çok ilgimi çektiği için bi hayran kaldım telefona. Ama stabilliği olsun oyunları desteklemesi olsun benim için önemli. Eğer büyük bir hayal kırıklığı yaratmiycağı konusunda emin olursam alıcam..Lg Optimus G 2gb hafızası mı var ben mi yanlış baktım? eğer öyleyse gerçekten hiç bir işiimi karşılamaz...