Telefon Tavsiyesi Galaxy S4 Zoom Ve Sizin Tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S4 Zoom

• Evet al gayet iyi ihtiyaçlarını karşılar

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Zoom Ve Sizin Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar Xperia Sola kullanıcısıyım ancak ram ının 512mb olması vb nedenlerden telefon artık bana yetmiyor. Yeni bir telefon almak istiyorum. Galaxy s4 zoom merceğime takıldı. Marjinal bir cihaz olması sebebiyle çook hoşuma gitti ancak beni ne kadar götürür elbette merak konum. Telefonun sistem özelliklerine bakıldığı zaman s4 zoom benim xperia sola'mı ezip geçiyor...
Benim isteklerime bakıcak olursak:
-Sürekli internet. Tweeter, Facebook, İnstagram, Haber siteleri vesayre
-Az biraz oyun..(Aslında sürekli ama sürekli oyun oynarım ama iPod Touch'ım var ve o müzik ve oyun ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Yine de s4 zoom un ekranı iPodumdan baya büyük olduğu için buna da 1-2 oyun yüklerim en azından. Oyunlarım ağır olur ama Modern Combat tarzı.)
-Pek fotoğraf çeken biri değilimdir ama s4 zoom istememin en büyük sebebi fotoğrafçılığa amatörce başlamak istemem.
-Ve deee hız. Serilik. Bunları bana karşılıycak MAXİMUM 1000 lira bir cihaz istiyorum. Sizin görüşleriniz çok değerli yaklaşık 3 yıldır hemen hemen tüm elektronik eşyamı sizlerin görüşleriyle aldım. Eğer siz s4 zoom yeterli güçlü bir cihaz derseniz ben gidip alıcam. Ama onun dışındaki önerilerinizi de beklerim... ŞİMDİDEN BOOL BOOOL TEŞEKKÜRLERRR!!!

Never Back Down

Never Back Down

Üye
bikere s4 zoom 1000den pahalıdır
git 700tlye gm discovery 16gb al takıl

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
1100 lira genel fiyatı 1100 lira da olur benim için :

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tasimasi proplem ben olsam almazdim suan cok oneri yapamicam ama nexus 4 alabilirsin. telefonda kamera cok iyi olmasada eglenceli cekimler yapilabiliyor takoz gibi alet tasima gerek yok

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bence iyi bir tercih değil. Şahsen cihaz telefon desen telefon değil çok büyük taşıması çileye dönebilir. Kamera desen çok iyi bir kamerada değil. Iki arada bir derede cihaz. Bence alınması biraz riskli şöyle ki hangi tarafa çeksen tam bir mutluluk yaratmadığı için pişmanlık yaratabilir.

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Forumda tüm konuları inceledim telefonu canlı olarak elime aldım gördüm... Kalınlığı dışında bi -sin görmedim gibi.
Hani ne tam kamera ne de tam telefon demişsiniz ya telefon olarak (android olarak) sistem eksileri nedir acaba ?

Invoke

Invoke

Üye
Optimus G'yi araştır. (Teknosada hala 1500lira...İst bilişimde n11de falan 1100 civarına bulabilirsin sanıyorum, biraz araştır, illaki uygun fiyatlı iyi bir yer bulursun...)
Zoom telefon sayılmaz. Enteresan bir cihaz... Kocaman ve gereksiz bir alet... İhtiyacını karşılayacağını da sanmam. Fotoğraf çektiğinde belki seni mutlu eder ama sonrasında?.. Cebinde onunla zor gezersin. Zoom sürekli saçma sapan fotoğraflar çekip ınstagramda twitterda paylaşanlar için üretilmiş, diye düşünüyorum.
Forumda tüm konuları inceledim telefonu canlı olarak elime aldım gördüm... Kalınlığı dışında bi -sin görmedim gibi.
Hani ne tam kamera ne de tam telefon demişsiniz ya telefon olarak (android olarak) sistem eksileri nedir acaba ?

Yakın fiyata daha iyi özellikleri olan telefonlar alabiliyor olman o cihaz için bir eksikliktir.
tasimasi proplem ben olsam almazdim suan cok oneri yapamicam ama nexus 4 alabilirsin. telefonda kamera cok iyi olmasada eglenceli cekimler yapilabiliyor takoz gibi alet tasima gerek yok

Nexus 4de düşük kalır, kamera açısından en azından daha iyi bir cihaz almalı ki yarın "lan keşke bunu almasaydık" demesin.
bikere s4 zoom 1000den pahalıdır
git 700tlye gm discovery 16gb al takıl

Discovery'nin kamerası da çok yetersiz kalır...

fk555897

fk555897

Üye
O fiyatlarda Nexus 4 veya Xperia SP bulabilirsin. Ama kamera çok iyi olsun diyorsan S4 zoom.

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
@-qarapapaq- kardeşim ilk olarak ilginden dolayı çok teşekkür ederim.... Cihaz hakkında da şunu söylemek isterim ki enteresan bi cihaz olması zaten benim ilgini çeken yönü. Kendime ayrıyeten bi kamera alıcak olsam (ki istiyordum) bundan iyi bir kamera alamazdım. Kalınlığı beni düşündürmüyor pek sonuçta öğrenciyiz telefon ya hep elimizde yada çantada veya montun cebinde. Mesela zamanında enteresan tasarımı olan 5700xm veya n93 kullanamamış olmak benim içimde bir uktedir :D bu tür cihazlar hep çok ilgimi çektiği için bi hayran kaldım telefona. Ama stabilliği olsun oyunları desteklemesi olsun benim için önemli. Eğer büyük bir hayal kırıklığı yaratmiycağı konusunda emin olursam alıcam..Lg Optimus G 2gb hafızası mı var ben mi yanlış baktım? eğer öyleyse gerçekten hiç bir işiimi karşılamaz...

Invoke

Invoke

Üye
2gb ramdir o yanlış bakmışsın.

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
    Konu Sahibi
Evet sanırım yanlış baktım ama yinede bütçeyi aşan bi telefon optimus g ya :/ 1400 lira felan

Üst Alt