Galaxy S4 Wifi Açılmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

muratgn

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Wifi Açılmıyor!
Dostlar selam,

galaxy s4 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum. Telefonumun en önemli özelliklerinden birisi olan wifi bir anda kaput oldu. İşaretlerini geçen hafta vermişti bir kaç kez ufak tefek olarak yaşadım ama dün itibariyle tamamen gitti. Bildirim çubuğunda Wifi simgesine bastığımda veya ayarlardan wifi seçeneğini 0'dan 1'e getirmeye bastığımda bir türlü aktif olmuyor. Bir kaç dakika öyle donuk olarak açık yeşil renkte bekledikten sonra pasifleşiyor. Bu problem olduktan sonra foruma yazmadan önce ilk önerinin hard format atmak olduğunu düşünerek hard format attım. Fakat sorun yine düzelmedi. *#0011# tuşlayarak power saving modunda wifi kapatmayı off durumuna getirdim. Yine değişen bir şey olmadı. Bu problemin çözümünü bilen varsa lütfen bir yorum yapsın. Teşekkürler.

BiqBoy

Üye
Bendede olmuştu biraz urastım olmadı sonra servise gönderdim yaptılar

stuxnet

stuxnet

Üye
Aynı sorun bende de var sammobileden lolipop sürümünü bile indirip denedim çözm olmadı model i9500 ne yapmam gerekiyor ?

xmustx

xmustx

Üye
Yeniden yazılım atın.daha sonra cihazı kiese yedekleyin.Tekrar ederse kiesten cihazı tekrar veri transferiyle düzeltirsiniz.Ama bi servis sizi bekliyo

Üst Alt