muratbeyim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Atladığınız bir husus olmasınMTP desteğini nasıl aktif edebilirim? Orjinal rom olup olmadığını bilmiyorum ama internette stock rom olarak geçiyor.
Benim bilgisayar win 7, başka bilgisayarda (win 8) denedim olmadı.
kiesi birkaç kez kaldırdım, yükledim para etmedi.
Çare bulamazsam, son çare bir micro sd kart satın alıp datalarımı ona aktarmaya çalışacağım. Ondan sonra yeniden rom yüklemeyi deneyeceğim.
Evet sorunda bu işte yükledikleri romda sorun var sorun anlaşıldı.İmei klon varsa kapatılmıştır.Yapacağınız işlemler ciddi sıkıntılara yol açabilir.Hafıza kartı temin edip dosyalarınızı almanızı tavsiye ederim.Kısa bir süre için Türkiye'deydim, pasaporta geçen yıl eski telimi kaydettirdiğim için, kullanamadım. Bu yüzden imei attırdık. Tabi flash işlemi ardından rom yüklediler. Telefondaki datalarımı alabilsem başka bir rom atacağım. Tabi yeni rom atınca yüklenen imei uçar mı onu da bilmiyorum.
Sıkıntı şu cihaza klon imei dediğimiz yasal olmayan bir yolla müdahele edilmiş bu konuda kurallar gereği fazla açıklama yapma şansım yok.Ancak rom yükleme yada diğer sistemde yapılacak herhangi bir yazılım değişikliği ciddi risk taşır imei silinir 9505 sürümler için her nekadar çözümü mevcut olsada bazen başarısız olduğu görülmektedir.Bilgilerinizin yedeğini aldıktan sonra denemek için stock rom yükleme yapmak isterseniz aynı sürümü sammobile'dan indirip yükleyiniz.Değerli Nextman kardeşim, ilgin ve desteğin için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et.
Ciddi sıkıntılara yol açabilir ifadesini biraz açmanızı rica edebilir miyim? Rot yaptım sorun yaşamadım. Download mod'da bir sıkıntı yok. Diyorum ki acaba şu kitkat güncellemesini mi beklesek? Bu güncelleme ile kendiliğinden düzelir belki bazı sorunlar. Ne dersiniz?
Böyle giderse android özgürlük olmaktan çıkar ben ve benim gibi düşünenler özgür platform ararız.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kitkat sürümünü beklememizin manası yok diyorsunuz galiba. Hafıza kartı alıp deneyeceğim. İmei'in sillinmesi şu aşamada çok önemli değil. Yaz tatiline kadar Almanya'dayım. Yasal olmayan yollara, malesef 2 yılda bir cihaz kaydetme hakkı tanıyan yöneticiler, vatandaşı zorluyor. Yazın olmadı, bir pasaport ayarlayıp kaydettiririm artık. Ama cihazı tekrar garanti kapsamına sokar mı bilmiyorum. Malum sayaç hikayesi yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?