OttomaN TigeR
Üye
-
Konu Sahibi
-
+1 ne Şeref abi?
+1 aynen katılıyorum bende s2 deki gibi ısınma olmuyor ama şunu belirtmek isterim ben vodofone 8 gb internet kullanıyorum paket bitti diye 1 gb internet paketi aldım o limiti aşınca hızı düşenlerden 8 gb pakette sarj çabuk bitmezken bu pakette çabuk bitiyor sanki 8 gb paketle 2.5 gün giden sarj bu paketle 1.5 gün gidiyor
aynen dediğin gibi haber olduğunu mantıkları almıyor.. laf atma yorumları yapılıyor. ayıp yani..Sorun değil abi boş ver arkadaşlar bunun haber olduğunun farkında değiller.
bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum şikayetlerde gördüğüm kadarıyla türkiyede olmayışı +1 de onun için veya en azından bende olmayışı
+1 ne Şeref abi?Haberi okuyun lütfen...
"Sorunların tüm S4'lerde olduğuna dair bir işaret yok, ancak XDA'da yapılan şikayetlerin sayısı da çok az değil."
Tamam abi özür dilerim, biraz fevri davrandım kusura bakma. +1'i görünce wphone kullanıcısı olarak cihazı kötülediğimi filan düşündün sandım
bu tarz tartışmalara girmek istemiyorum şikayetlerde gördüğüm kadarıyla türkiyede olmayışı +1 de onun için veya en azından bende olmayışı
Farkında degiller mi? Bence çok farkındalar ama kullandıkları cihazlara toz kondurmuyorlar sonrada wp'li açmış symbianlı açmış MeeGo'lu açmış diye laf atıyorlar.Sorun değil abi boş ver arkadaşlar bunun haber olduğunun farkında değiller.
Tamam abi özür dilerim, biraz fevri davrandım kusura bakma. +1'i görünce wphone kullanıcısı olarak cihazı kötülediğimi filan düşündün sandım.
Haklısın elbet abim ama Necip üstad ne güzel demiş bak.[ENGİN];6131501' Alıntı:Farkında degiller mi? Bence çok farkındalar ama kullandıkları cihazlara toz kondurmuyorlar sonrada wp'li açmış symbianlı açmış MeeGo'lu açmış diye laf atıyorlar.
Kızmıyım diyorum sabır da bir yere kadar forumda ki herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Size ne arkadaş forumda isteyen istedigi konuda haber paylaşır ki haberi kimse bir yerinden uydurmuyor.
Konuyu okumadan bile "çamur atmayın bence" diyebiliyorlar.
Gruplara bölündü forum sizin yüzünüzden...
Ben bela'ya selam ediyorum zaten GökçenHaklısın elbet abim ama Necip üstad ne güzel demiş bak.
Sabrın sonu selamet, sabır hayra alamet.
Bela sana kahretsin, sen belaya selam et.
[ENGİN];6131649' Alıntı:Ben bela'ya selam ediyorum zaten Gökçenbela'dan yana korkum yok.
Burası forum burda herkes haddini bilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?