Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Massbattle

Üye
telefonu aldılar benim yedek vermediler 21 gündür eski wave 3 ümü kullkanıyoruym

mustafaytug

Üye
arkadaşlar 2 aydır sarj sorunu yaşıyorum root attım, yeni batarya aldım bişe farketmedi :S ne yapmalıyım öneriniz varmı telefon s4 gt 19505

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar 2 aydır sarj sorunu yaşıyorum root attım, yeni batarya aldım bişe farketmedi :S ne yapmalıyım öneriniz varmı telefon s4 gt 19505

hocam sorununu belirtirsen yardimci olabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: mustafaytug

mustafaytug

Üye
hocam sorununu belirtirsen yardimci olabiliriz :)

full oyun oynarsam şarj en fazla 3 saat gidiyor. Akşam 100 deyken bırakıyorum sabah 50 lerde alıyorum şarjıı :S Arka planda işlem çalışmasını bile iptal ettim ama bi türlü sonuç alamddım yeni aldığım bataryadada aynı sonuç :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
fu ll oyun oynarsam şarj en fazla 3 saat gidiyor. Akşam 100 deyken bırakıyorum sabah 50 lerde alıyorum şarjıı :S Arka planda işlem çalışmasını bile iptal ettim ama bi türlü sonuç alamddım yeni aldığım bataryadada aynı sonuç :S

hmm anladım. Yazılımsal bir sorun olduğu aşikar bence. Eğer biraz tecrübeniz varsa cihaza odin programı ile yazılım yuklerseniz sorun çözülecektir. yahut cihaza format atabilirsiniz içindeki uygulamalar filan silinir. bide işin şu boyutu var. 3 saat full oyun oynuyorum diyorsunuz ki zaten full.oyun ile sarj taş çatlasa 4 saat gider bataryanizda sorun yoksa cihaza format atmanizi öneririm. oda olmaz ise odin ile yeni yazılım yüklemeniz icab eder.

• Beğen

mustafaytug

Üye
hmm anladım. Yazılımsal bir sorun olduğu aşikar bence. Eğer biraz tecrübeniz varsa cihaza odin programı ile yazılım yuklerseniz sorun çözülecektir. yahut cihaza format atabilirsiniz içindeki uygulamalar filan silinir. bide işin şu boyutu var. 3 saat fu ll oyun oynuyorum diyorsunuz ki zaten fu ll.oyun ile sarj taş çatlasa 4 saat gider bataryanizda sorun yoksa cihaza format atmanizi öneririm. oda olmaz ise odin ile yeni yazılım yüklemeniz icab eder.
2 kez format attım telefona ama düzelmedi :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
2 kez format attım telefona ama düzelmedi :S

o halde odin programi ile kullandığınız yazılımı flaşlamaniz gerekiyor. yani şarj sorunundan kastiniz tam olarak telefonu ellemeseniz bile şarjın çabuk bitmesi mi yani kendi kendine şarjı içiyor mu telefon onun gibi birseymi?

mustafaytug

Üye
o halde odin programi ile kullandığınız yazılımı flaşlamaniz gerekiyor. yani şarj sorunundan kastiniz tam olarak telefonu ellemeseniz bile şarjın çabuk bitmesi mi yani kendi kendine şarjı içiyor mu telefon onun gibi birseymi?
evet içiyor :S kullanmasam bile şarjı %50 %40 bitiriyor :S
oyunu geçtim 2-3 saat chromeden takılıyorum normal gene %50 felan bitiriyor :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
evet içiyor :S kullanmasam bile şarjı %50 %40 bitiriyor :S
oyunu geçtim 2-3 saat chromeden takılıyorum normal gene %50 felan bitiriyor :S

ilk dediğiniz çok anormal. İkincisi ise zaten chrome çok şarj tüketiyor
onun yerine cihazın stok tarayıcısini yada yandex browseri kullanmanizi tavsiye edebilirim cihaz şarjı durup durduk.yerde içiyorsa cihaza format atip odinden yazılım flaşlayin. sorununuz çözülecektir

mustafaytug

Üye
ilk dediğiniz çok anormal. İkincisi ise zaten chrome çok şarj tüketiyor
onun yerine cihazın stok tarayıcısini yada yandex browseri kullanmanizi tavsiye edebilirim cihaz şarjı durup durduk.yerde içiyorsa cihaza format atip odinden yazılım flaşlayin. sorununuz çözülecektir
yazılım nasıl flaşlanıyor anltabilirmisin bide odinle nasıl yapmam gerekiyor :S

KD1907

KD1907

Üye
Beyler gta san andreas oynayan var mı bi soru sorucamda??

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yazılım nasıl flaşlanıyor anltabilirmisin bide odinle nasıl yapmam gerekiyor :S

internette bol bol bilgi var odinden yazılım yükleme diye araştır googleda birsürü çıkar mobildeyim suan ben

• Beğen
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
19505 için rom nerden bulabilirim?

9505 sürümü Türkiye'ye resmi olarak dağıtılmadı. Bu yüzden samsung Türkiye'ye özel rom çıkarmadı. Diğer ülkelere ait romları yükleyebilirsiniz. Ancak imeinizi yedeklemenizi öneririm.

mustafaytug

Üye
9505 sürümü Türkiye'ye resmi olarak dağıtılmadı. Bu yüzden samsung Türkiye'ye özel rom çıkarmadı. Diğer ülkelere ait romları yükleyebilirsiniz. Ancak imeinizi yedeklemenizi öneririm.

telefonu almanyadan aldım almanya sürümümü yükleyim sizce?bide karşıma şöyle bişey çıktı hangisi olduğuna nerden bakabilirim

Üst Alt