arkadaşlar 2 aydır sarj sorunu yaşıyorum root attım, yeni batarya aldım bişe farketmedi :S ne yapmalıyım öneriniz varmı telefon s4 gt 19505

hocam sorununu belirtirsen yardimci olabiliriz![]()
fu ll oyun oynarsam şarj en fazla 3 saat gidiyor. Akşam 100 deyken bırakıyorum sabah 50 lerde alıyorum şarjıı :S Arka planda işlem çalışmasını bile iptal ettim ama bi türlü sonuç alamddım yeni aldığım bataryadada aynı sonuç :S
2 kez format attım telefona ama düzelmedi :Shmm anladım. Yazılımsal bir sorun olduğu aşikar bence. Eğer biraz tecrübeniz varsa cihaza odin programı ile yazılım yuklerseniz sorun çözülecektir. yahut cihaza format atabilirsiniz içindeki uygulamalar filan silinir. bide işin şu boyutu var. 3 saat fu ll oyun oynuyorum diyorsunuz ki zaten fu ll.oyun ile sarj taş çatlasa 4 saat gider bataryanizda sorun yoksa cihaza format atmanizi öneririm. oda olmaz ise odin ile yeni yazılım yüklemeniz icab eder.
2 kez format attım telefona ama düzelmedi :S
evet içiyor :S kullanmasam bile şarjı %50 %40 bitiriyor :So halde odin programi ile kullandığınız yazılımı flaşlamaniz gerekiyor. yani şarj sorunundan kastiniz tam olarak telefonu ellemeseniz bile şarjın çabuk bitmesi mi yani kendi kendine şarjı içiyor mu telefon onun gibi birseymi?
oyunu geçtim 2-3 saat chromeden takılıyorum normal gene %50 felan bitiriyor :So halde odin programi ile kullandığınız yazılımı flaşlamaniz gerekiyor. yani şarj sorunundan kastiniz tam olarak telefonu ellemeseniz bile şarjın çabuk bitmesi mi yani kendi kendine şarjı içiyor mu telefon onun gibi birseymi?
evet içiyor :S kullanmasam bile şarjı %50 %40 bitiriyor :S
oyunu geçtim 2-3 saat chromeden takılıyorum normal gene %50 felan bitiriyor :S
yazılım nasıl flaşlanıyor anltabilirmisin bide odinle nasıl yapmam gerekiyor :Silk dediğiniz çok anormal. İkincisi ise zaten chrome çok şarj tüketiyor
onun yerine cihazın stok tarayıcısini yada yandex browseri kullanmanizi tavsiye edebilirim cihaz şarjı durup durduk.yerde içiyorsa cihaza format atip odinden yazılım flaşlayin. sorununuz çözülecektir
yazılım nasıl flaşlanıyor anltabilirmisin bide odinle nasıl yapmam gerekiyor :S
Beyler gta san andreas oynayan var mı bi soru sorucamda??

Hangi sürümü oynuyosun?ben oynuyom hem mobilden hem pcden pcde 2 kere bitirdim mobilde daha yarısına gelemedim![]()
Hangi sürümü oynuyosun?
yazılım nasıl flaşlanıyor anltabilirmisin bide odinle nasıl yapmam gerekiyor :S
1.0.3 sorunluymuş öyle diyolar sen ne diyosun?
bu yapacağım telefon garantisini götürürmü?internette bol bol bilgi var odinden yazılım yükleme diye araştır googleda birsürü çıkar mobildeyim suan ben
19505 için rom nerden bulabilirim?
19505 için rom nerden bulabilirim?
telefonu almanyadan aldım almanya sürümümü yükleyim sizce?bide karşıma şöyle bişey çıktı hangisi olduğuna nerden bakabilirim9505 sürümü Türkiye'ye resmi olarak dağıtılmadı. Bu yüzden samsung Türkiye'ye özel rom çıkarmadı. Diğer ülkelere ait romları yükleyebilirsiniz. Ancak imeinizi yedeklemenizi öneririm.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız