Ferzan
Üye
bu konuda aynı özellikler yapılmış onun için burada sordum ayrica giriş dili türkçe ama türkçe karakterleri klavyede göstermiyor çğış harfleri
Bence biraz daha bekleyin ve telefonu root yapın romu değiştirmeden efs yedeğinizi alın ve öyle rom yükleyin sorun olursa yedeği yüklersiniz
Lütfen ilgili konularda sor bundan sonra . giriş dillerinden tr seç ayrıca artan ses kapatabilmen içi ya destekli custom rom yada root yaptıktan sonra modunu yüklemelisin.
Klavyeni tr olarak secilimi peki bak su sekilde olcak klavye ve üzerine basili tuttugundan gelir
Evet aynı bu şekilde fotoğraf ile aynı ama klavyede dediğim türkçe karakterler çıkmıyor
Tr dil yüklü ise ve seçili ise çıkması gerekiyor klavyenin yazım esnasındaki ekran görüntüsünü paylaşırmısın.Custom rom kullanıyorsan eksik bişeyler olabilir. dil paketini tekrardan indir.
senin ne demek istediğini anladımda aynı bu klavyede türkçe karakterler olanlarıda gördüm onun için sorma gereği duydum
Arkadaşlar merhaba.
Paralel ithalat s4 aldım "egy-mısır" kiesden güncelleme felan yapılmıyor biliyorsunuz. Gerçi odin ile güncelledim ama bu cihazları tr koduna çeviremiyormuyuz yokmudur bi yolu?
i9500 yurt dışı kayıtlı
- - - Eklendi - - -
beenim anlayamadığım yükleyenler nasıl yüklüyor
S.a benim sorunum samsung galaxy s4 e root attım cmw de yüklendi eski haline getirmek istedim orjinal rom bulup telefonuma uygun odinle attım pass da verdi telefon acıldı recorvy modu eski haline döndü herşey normal fakat cihazdurumu permissalkiese taktım tekrardan güncelleme atayım dedim telefon tekrar dan yazılım güncellemeyi desteklemiyor diyor telefondan da yazılım bulmaya calısıom en yeni güncellemeler zatem yüklü diyo ne yapmalıyım telefonu servise verecem cihaz durumu resmi yasıyodu eskiden şimdi permissal yazıyo (türkçesi serbest bırakıldı ) acilll yardım lütfennnnnn....!Hotfile.com: One click file hosting: I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.zipattım romda bu orj,nal rom
Imzamda odin surum konusu var son surumu xxubmea ustune kurunuz ve telefonu fabrika ayarlarına getiriniz cihazin sd depo bolumunude formatlayiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu romu mu indireyim ? hocam ben bunu indirip kurmustum zaten
- - - Eklendi - - -
Hayir bu romun üstüne son sırada olanı kurcaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?