Nextman
Emekli Yönetici
Telefonu yeni aldım. Rom root nedir bilmiyorum. Bu 9505lere gelen güncelleme ne zaman gelir? Uygulamaları hafıza kartına nasıl taşıyabilirim kurabilirim?
Kapalı şarj etmeyi deneyiniz.Bende ile zamanlarda yaşadım ancak kapalı şarj edince böyle bir sorun yaşamadım.Isınma ancak okadarda fazla bir ısınma değilydiTelefon şarj olurken çok ısınıyor sizdede öylemi ?
Kapalı şarj etmeyi deneyiniz.Bende ile zamanlarda yaşadım ancak kapalı şarj edince böyle bir sorun yaşamadım.Isınma ancak okadarda fazla bir ısınma değilydi
Bende bayagi isiniyor yanlız. Sağol tavsiye için
slm arkadaslar galaxy s4 dısardan uygulama nasıl yukleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim dısardan dosya yükleme imkanım varmı lutfen yardım
ram e pek takılmayın diyor uzmanlar çünkü Linux tabanlı sistemler için boşta kalan ram israf edilen ram olarak görülüyormuş bu yüzden tüm ram sistem tarafından doldurulmaya çalışılıyormuş tam konu şu adresteydiBendede s4 var. Şuana Kadar Bir sorunla Karşılaşmadım. Benım ram boştayken 850 ye kadar düşebiliyor. Herhangi Bir takılma Yok Nfs most wanted da Falan. Sorularınız Varsa Pm Atarak Ulaşabilirsiniz.
Merhaba Arkadaşlar,
S4 yeni aldım ve yeni adroid kullanıcısıyım Samsumg Apss Store cihazımdan kayboldu bir türlü geri getiremiyorum nasıl geri gelir
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?