Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
bunlar var yani

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim valla bi bak işte :(

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Neyi temizleyeyimki müzik videolarimi silim

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim oyunlarda hangi oyun reklam felan yapıyor açılırken

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Hic biri

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Oda doğru kardeşim yani telefondaki bi uygulama erişmek istiyor ama hangsi ya valla bugün dikkat etseydim hemen söylerdim ama :(

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Sende lumiadami var

esmeran3

esmeran3

Üye
yok kardeşim 1 ay kullandım ordan kalan avatar resmi işte üşeniyorum :) değiştirmeye ama senin için değiştiriyim :)

ynsgrbz

Üye
bu şarj olayı iyice can sıkmaya başladı. Şuana kadar yaşadığım sorunlar:
1) Şarj dayanma süresi %30 a yakın azaldı
2) Wi-fi stabil değil bağlantılar fark edilir şekilde kopuyor.
3) Google play uygulaması kendiliğinden arka planda açılıp çalışıyor. Defalarca sonlandırmama rağmen.
4) Android OS işlemi telefonun pil tüketiminde canavar olmuş. Neredeyse hep üst sırada tüketimde. önceden %5-6 olan pil kullanımı şimdi sınır tanımıyor.

Düzeltilmiş stabil bir güncellemenin dağıtımına başlandığı söyleniyor bu ay başından beri umarım öyledir. Yoksa böyle gitmeyecek. Güncellemenin yeni durumu hakkında detaylı bilgisi olan var mıdır paylaşacak?

Anil-D

Anil-D

Üye
Sarj sorunu bende yok resim atarmisiniz kalibrasyon yapiniz 4.4 ü bekleyin ocakta sunulacak

ynsgrbz

Üye
güncelleme ile şarj sorunu umarım düzeltilir. aksi halde satar kurtulurum arkadaş :))

Anil-D

Anil-D

Üye
Evet sarjda dususler arkadastada var

Massbattle

Üye
Arkadaşlar benim telefonla sorunumlar öncelikle belirteyim telefon orjinal ve teknosa garantili.. telefonu alalı baya oluyor çıktıktan 1-2 ay sonra aldım ama şimdi sim kartı görmüyor kestirilmiş kart zaten normal sim değil telefonmu fabrika ayarlarına çevirdim düzelmedi servis yok diyor hiçbir şekilde kart görmüyor başka kartlarıda sorunun çözümü varmı garanti bakım için 600 tl alıcakmış göndermek istemiyorum açıkcası çözümü varmı ?telefonu aldığıma pişman oldum sorun yaşıyorum sürekli
-sarj %20-30 arası telefon boşta duruyor arkaplan temiz 2 saat sonra sarjs 0 a inip kapanıyor
-internet google play müzik sürekli arkaplanda çalışıyor ne yaparsam yapayım gitmiyon geri tuşuna basmayla felan görev yöneticisinden kapanıyor
-sim kart sorunu var bununla beraber kies cihazınız kies aracılığıyla güncellemeyi desteklemiyor diyor android 4.3.3 den sonra olmaya başladı
Bu sorunları hiçbir şekilde çözemedim fabrika ayarı vb lanet olsun

ynsgrbz

Üye
Sorun yazılımsal gözüküyor. Zaten ne olduysa 4.3 ten sonra oldu. İyice kötüye gitmeden düzeltmenin gelmesi lazım. Beklemekten başka çıkar yolum yok. Batarya kalibrasyonunuda yapıyorum şuan. Fazla şarj göz çıkarmaz :)

Anil-D

Anil-D

Üye
*#0*# kesfettim sistemin duzgun calisip calismadigini kanitliyor

Massbattle

Üye
Arkadaşlar ben ne yapıcam kiesten güncelleme almıyor

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaşlar benim telefon müzikleri düzgün çalmıyor,normalde calma tuşuna basıyorum ;Müzik Çalarda müziğin yarısına gelmeden atlıyor diğerine ve poweramp de hiç calmıyor.

ynsgrbz

Üye
Arkadaşlar bugün fark ettim ki benim telefon Deep Sleep moduna geçmiyor. Bu sebeple AndroidOS pili sömürüyor. Şunu belirteyim telefonda yüklü oyun yok. Telefonu şarj takmadan önce kapatıp açmıştım. Şarj dolunca çekip bıraktım kenara, denemek için. 1 saatte %20 şarj azalmış. Pil kullanımına baktığımda AndroidOs %96 Google Hizmetleri %4 olarak gözüküyordu başkada bir kullanım göstergesi yoktu. Telefonu şarjdan çektiğim süre ile AndroidOS daki "uyanık kal" süreleri aynıydı. Bende bundan yola çıkarak uykuya geçmediği kanısına vardım. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama mantıklı geldi bana. Bilgisi olan arkadaşlar bu deep sleep modunu tekrar nasıl normale dönderebilirim. Güncellem sonrası sıkıntılar bi türlü bitmediği için Wipe işlemlerinide yapmıştım. Varsa bi yöntemi yardımcı olun. Gerçekten can sıkıcı bir durum.

KD1907

KD1907

Üye
Arkadaşlar üç sorum olacak:
1- Ben şu 1.6 GHz 4 çekirdek +1.2 GHz 4 çekirdek olayını anlamadım biri bana anlatabilir mi lütfen?
2- Haftasonu S4 alıcam ama alma falan diyolar. Sebebi ise batarya şişmesi veya şarj ömrü. Sanırım 4.2.2 de şarj ve batarya konusunda bi sorun yokmuş ama 4.3 te çıkmış bu sorunlar. Ama bazıları da güncelle diyolar çünkü bu problem telefonun ilk çıktığı zamanlarda varmış yani şimdi ortadan kalktı diyolar ne diyosunuz güncelleyim mi 4.3 e?
3- Telefonu ilk aldığım zaman ramı yükseltmek veya temizlemek için ve şarj ömrünü uzatmam için hangi uygulamaları önerirsiniz?

Massbattle

Üye
pmden ulaş banadostum

Üst Alt