benimde bir sorum olacak. Öncelikle 4.3 güncellemesini yapana kadar gayet stabil çalışan şarj süresinde ve kullanımında herhangi bir sorunu olmayan wi-fi si kesintisiz çalışan bir telefona sahiptim. Güncellemeyi wipe leri yapmadan direk kurdum normal olarak. Sorunun düzelmesi için wipe ları şuan yapsam düzelme ihtimali varmıdır.
Lütfen ses açma + menu + power tusuna basıp cıkan siyah ekranda
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion
Bölümlerine sırayla tıklayıp cihazı sıfırlarmısın.Bu cihazını ilk günkü haline sıfırlayacak ve tüm bilgilerin silinecek ona göre yedeklerini al rehber resim vs. sonra uyarmadınız demeyin.
Bu işlem s4 ün tüm telefonlarında olur mu ? (Ben 4.3 yukledim sevmedim 4.2.2 donmek istiyorum) sunda telefonda rood filan hic bir sey atmadım orjinal dosya hariç bir sey yok. Bide bu islemi yapsam ilerde sorun yasar mıyım garantisi gitmesi falan.
Bu işlem her telefonda olur mu ? Ben 4.3 yukledim sevmedim 4.2.2 donmek istiyorum ve sunda telefonda rood filan hic bir sey atmadım bu islemi yapsam ilerde sorun yasar mıyım garantisi gitmesi falan
Anlatım Galaxy S4 9500-9505 modeller için ve 4.3 orjinalden 4.2.2 ye garantiyi bozmadan geçemezsiniz.Tabi şimdilik çözümü yok ilerleyen günlerde bekliyoruz.
wipe işlemleri sürüm değiştirmez sadece cihazda kalıntı yapmış sıkıntılı dosyaların temizlenmesi ve cihazın fabrika ayarlarına tamamen dönemsi için kullanılır.
Güncellemeden sonra wipe işlemlerini yaptım. Şarj sorunu devam ediyor gibi. Android OS büyük kısmını kullanıyor pilin. Sanırım böyle devam edecek durum. Yeni bir güncelleme beklemekten başka şansımız
Güncellemeden sonra wipe işlemlerini yaptım. Şarj sorunu devam ediyor gibi. Android OS büyük kısmını kullanıyor pilin. Sanırım böyle devam edecek durum. Yeni bir güncelleme beklemekten başka şansımız