ynsgrbz
Üye
benimde bir sorum olacak. Öncelikle 4.3 güncellemesini yapana kadar gayet stabil çalışan şarj süresinde ve kullanımında herhangi bir sorunu olmayan wi-fi si kesintisiz çalışan bir telefona sahiptim. Güncellemeyi wipe leri yapmadan direk kurdum normal olarak. Sorunun düzelmesi için wipe ları şuan yapsam düzelme ihtimali varmıdır.
Zaten Wipe de güncelledikten sonra atılır değil miElbette wipe cihazı sıfırdan kurulumu sağladığı icin hemen hemen yazılımsal tum sorunlar giderilebilir
Konusu var arkadaşım paylaştım.Knox nasil silinir
Benim açımdan sorun degil kardeşimLink verirmisin abi sen benden büyüksün niye arkadasim diyosun ?
Bu işlem s4 ün tüm telefonlarında olur mu ? (Ben 4.3 yukledim sevmedim 4.2.2 donmek istiyorum) sunda telefonda rood filan hic bir sey atmadım orjinal dosya hariç bir sey yok. Bide bu islemi yapsam ilerde sorun yasar mıyım garantisi gitmesi falan.Lütfen ses açma + menu + power tusuna basıp cıkan siyah ekranda
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion
Bölümlerine sırayla tıklayıp cihazı sıfırlarmısın.Bu cihazını ilk günkü haline sıfırlayacak ve tüm bilgilerin silinecek ona göre yedeklerini al rehber resim vs. sonra uyarmadınız demeyin.
Anlatım Galaxy S4 9500-9505 modeller için ve 4.3 orjinalden 4.2.2 ye garantiyi bozmadan geçemezsiniz.Tabi şimdilik çözümü yok ilerleyen günlerde bekliyoruz.Bu işlem her telefonda olur mu ? Ben 4.3 yukledim sevmedim 4.2.2 donmek istiyorum ve sunda telefonda rood filan hic bir sey atmadım bu islemi yapsam ilerde sorun yasar mıyım garantisi gitmesi falan
rica ederimAnladım teşekkürler
Odin ile sıfırdan kurulum yapıp tekrar wipe yapınızGüncellemeden sonra wipe işlemlerini yaptım. Şarj sorunu devam ediyor gibi. Android OS büyük kısmını kullanıyor pilin. Sanırım böyle devam edecek durum. Yeni bir güncelleme beklemekten başka şansımız
Odin in garanti açısından bi sıkıntısı var mıdır?Odin ile sıfırdan kurulum yapıp tekrar wipe yapınız
Hayır odin ile yüklenen orjinal romlarin garanti sıkıntısı olmaz.Odin in garanti açısından bi sıkıntısı var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?