ShadowKing18
Üye
Cok sevindim vallahi Allah razi olsun telefonu aldığım yerdeki adami baya azarlamistm bu olaydan sonra adam telefonu bile degistirecekti sizide yordum tekrar teşekkür ederimElbette kardeşim alırsınız zaten size mesaj ile bildirir ister wifi isterseniz kies aracılığı ile yapabilirsiniz.İsterseniz hiç beklemeden BURDAKİ konudan takip edip odin ile yükleyenilirsiniz.
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.Az kaldı zaten en geç iki haftaya çıkar güncellemeCok sevindim vallahi Allah razi olsun telefonu aldığım yerdeki adami baya azarlamistm bu olaydan sonra adam telefonu bile degistirecekti sizide yordum tekrar teşekkür ederim
Fön falan tutsam olurmuki ozaman acepBence dikkat etmediğiniz husus cepte taşımak.Vucud nemi ve ısısı dolayısıyla nemlenme olayı yaşanmıştır kanımca servise vermeniz gerekir ve sakın söylemeyin cepte taşıdığınızı bazen garantide sorun yaşatıyorlar bilginize
Hayır sakın böyle bir işlem yapmayınız emin olmadan ben sadece fikir yürütüyorum çünkü bu tür konularla çok sık rastladığım için bayram sonrasıda verseniz servise umarım garanti dışı demezler çünkü
benimde mesleğim olduğu için oksitlenme tespiti yapılırsa sıvı teması raporu verirler kendinizi ifade etmeniz biraz zor olabilir.
Bence öyle yeni telefon gelcekmiş gibi beklemeyin derim stabil olcak ama esas okuduğum bazı haberler 4.4 sürümü dahada farklı olacağı yönde
Gelir gelir üzülmeAbi ne zaman gelecek bu güncelleme
Yayınlayacam çıkıncaInsallah stabil ve hizli bir mod olur.
Bir an önce çıkmasıGalaxy S4 sahipleri, android 4.3 den beklentileriniz neler?
Benim beklentim, wifinin cekim gucunde iyilestirmeler ve touchwizin cok hizli olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?