muratvemine
Üye
Yanlış hatırlamıyorsam kayıtlar imei numarasına göre tutuluyor.Suan elimde refurbished sifirlanmis faturali i9500 s4 var.Genpa Samsung electronics garantili.Fakat cihazda refurbished oldugu icin 4 tane cizik var yani telefon elime gectigi zman cizikler vardi.Ben simdi bunu garantiye versem uzerinde cizikler vardi desem.Yeni cihaz talep etsem veya kasa degisimi istesem ne olur? Cizikleri kesinlikle ben yapmadim telin 4 kosesinde var.
NOT:TEL HEDIYE GELDI
Yani cihazimin refurbished oldugunu anlarlar oyle mi diyosunuz? Acaba degisim olur mu?Yanlış hatırlamıyorsam kayıtlar imei numarasına göre tutuluyor.
Evet bununla ilgili bir kaç örnek gördüm arkadaşım yinede temkinli olmakta fayda var 1.derece yetkili servisler onarımlı cihazları asla kayıt etmeden bırakmazlar bende kendimden biliyorumYani cihazimin refurbished oldugunu anlarlar oyle mi diyosunuz? Acaba degisim olur mu?
rica ederimSaolasin degisim talep edicem
Iyi gunler yanlış yerde sorduysam kusura bakmayın s4 kullanıyorum fakat müzik dinlerken cizirti var sanki belki bos yere kuruntu yapiyorum fakat taktım kafaya son ses düzeyinde hafiften cizirti var gibi sizce normal midir kulaklika dinlerken bir sorun yok hatta genel sorunlardan olan ahize sesi yani biriyle konuşurken cizirti vs yok gayet net ses fakat ana hoparlereeki cizirtidan suphelendim biraz sizdede var mi boyle hafiften cizirti durumu
Sizce normal mi yoksa andorid surum yada muzik calardan mi kaynakliBende de var, arkadaşım da da var enistemin telefonunda da var o cizirti
Bilmiyorum büyük ihtimal hoparlör ler böyledir.Sizce normal mi yoksa andorid surum yada muzik calardan mi kaynakli
Evet ama çok belirgin değil hafif hafifo sorun bendede var son sesdeyken bazı müziklerde cızırtı yapıyo arada.
Benim canımı sıkan şey; birisiyle sesli görüşme yaparken hoparloru acıp son sesi açınca karşıdaki kişinin sesi cızırtı yapıyo.Net ses ve gürültü azalmada açık aslında.
Sizde de boyle bi sorun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?