çöp Oha kardeş n'aptın :D
The Shadow Üye Sciondar' Alıntı: Çöp falan demişler ya onun için dedim Genişletmek için tıkla ... o biraz aşırı taraflı olmuş zaten
Sciondar' Alıntı: Çöp falan demişler ya onun için dedim Genişletmek için tıkla ... o biraz aşırı taraflı olmuş zaten
erko merko Üye partyhard' Alıntı: s800 var içinde g2 den falan iyidir bu Genişletmek için tıkla ... G2'de de s800 var.
partyhard' Alıntı: s800 var içinde g2 den falan iyidir bu Genişletmek için tıkla ... G2'de de s800 var.
partyhard Üye erko merko' Alıntı: G2'de de s800 var. Genişletmek için tıkla ... Samsungun optimizasyonu daha iyidir. ondan söyledim
erko merko' Alıntı: G2'de de s800 var. Genişletmek için tıkla ... Samsungun optimizasyonu daha iyidir. ondan söyledim
Invoke Üye MaxipmaN' Alıntı: samsung androidin babasıdır Genişletmek için tıkla ... partyhard' Alıntı: Samsungun optimizasyonu daha iyidir. ondan söyledim Genişletmek için tıkla ... Son kararınız mı?
MaxipmaN' Alıntı: samsung androidin babasıdır Genişletmek için tıkla ... partyhard' Alıntı: Samsungun optimizasyonu daha iyidir. ondan söyledim Genişletmek için tıkla ... Son kararınız mı?
The Shadow Üye partyhard' Alıntı: Samsungun optimizasyonu daha iyidir. ondan söyledim Genişletmek için tıkla ... MaxipmaN' Alıntı: samsung androidin babasıdır Genişletmek için tıkla ... size katılıyorum
partyhard' Alıntı: Samsungun optimizasyonu daha iyidir. ondan söyledim Genişletmek için tıkla ... MaxipmaN' Alıntı: samsung androidin babasıdır Genişletmek için tıkla ... size katılıyorum