esmeran3 Üye AnıL-D' Alıntı: İsallah yoksa rom şart Genişletmek için tıkla ... Aynen bide bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum problem var herhalde Tek merak ettiğim direk veriyorlar mı
AnıL-D' Alıntı: İsallah yoksa rom şart Genişletmek için tıkla ... Aynen bide bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum problem var herhalde Tek merak ettiğim direk veriyorlar mı
esmeran3 Üye Allahtan kurtarmışssın ya cihazı kardeşim dikkat et bunlar elektronik bu yüzden ayfon kaç can aldı :S
Allahtan kurtarmışssın ya cihazı kardeşim dikkat et bunlar elektronik bu yüzden ayfon kaç can aldı :S
matchless Üye Konu Sahibi Benim arka kapak kabarik duruyor zaten. Batarya kesin ucmus ama oyun oynarken sadece bu problem oluyor. Normalde reatart atmiyor
Benim arka kapak kabarik duruyor zaten. Batarya kesin ucmus ama oyun oynarken sadece bu problem oluyor. Normalde reatart atmiyor
hakan93 Üye bataryanız şişmiş kontrol ederseniz anlarsınız samsung yetkili servislerinden ücretsiz değişim talep ediniz 1 hafta içinde değişim sağlıyorlar
bataryanız şişmiş kontrol ederseniz anlarsınız samsung yetkili servislerinden ücretsiz değişim talep ediniz 1 hafta içinde değişim sağlıyorlar
matchless Üye Konu Sahibi Sorunda o ben yurtdisinda yasiyirum . suan aldigim yere goturuyorum bakalim ne olacak
Senyor Keş Kapalı Hesap 4.4 ile sorun çözülmez ise romu çakarim makineye sonuçta sayac de arttı bende
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Cak gitsin Genişletmek için tıkla ... sen şarjdan memnun musun
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: kalibre ettim suan memnunum 7 den beri 95 e düstü Genişletmek için tıkla ... nasıl kalibre ediliyor?
AnıL-D' Alıntı: kalibre ettim suan memnunum 7 den beri 95 e düstü Genişletmek için tıkla ... nasıl kalibre ediliyor?
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Sarjda birak 9 saat ben öyle yaptim akiyor resmen Genişletmek için tıkla ... 9 saat mi oyşş patlamasın ? şuan sarjim %18 şimdi takayim şarja 9 saat kalsın öyle mi yapim yoksa şarjımi sonuna kadar bitireyim öyle mi 9saat kalsın?
AnıL-D' Alıntı: Sarjda birak 9 saat ben öyle yaptim akiyor resmen Genişletmek için tıkla ... 9 saat mi oyşş patlamasın ? şuan sarjim %18 şimdi takayim şarja 9 saat kalsın öyle mi yapim yoksa şarjımi sonuna kadar bitireyim öyle mi 9saat kalsın?
matchless Üye Konu Sahibi Samsung servisine gittim ama bi cacik cikmadi . simdi batarya alicam isallah duzelir Asabi Geliştirici' Alıntı: 9 saat mi oyşş patlamasın ? şuan sarjim %18 şimdi takayim şarja 9 saat kalsın öyle mi yapim yoksa şarjımi sonuna kadar bitireyim öyle mi 9saat kalsın? Genişletmek için tıkla ... hangı 9 saat. benımkı 12 13 saat sarda kalıo ama sardan cıkardıgım an aradan 1 dakka gecıyor sarj 98 e ınıyor.. benım bataryaya kalıbre malıbre ıslemıyo )
Samsung servisine gittim ama bi cacik cikmadi . simdi batarya alicam isallah duzelir Asabi Geliştirici' Alıntı: 9 saat mi oyşş patlamasın ? şuan sarjim %18 şimdi takayim şarja 9 saat kalsın öyle mi yapim yoksa şarjımi sonuna kadar bitireyim öyle mi 9saat kalsın? Genişletmek için tıkla ... hangı 9 saat. benımkı 12 13 saat sarda kalıo ama sardan cıkardıgım an aradan 1 dakka gecıyor sarj 98 e ınıyor.. benım bataryaya kalıbre malıbre ıslemıyo )
Senyor Keş Kapalı Hesap matchless' Alıntı: Samsung servisine gittim ama bi cacik cikmadi . simdi batarya alicam isallah duzelir hangı 9 saat. benımkı 12 13 saat sarda kalıo ama sardan cıkardıgım an aradan 1 dakka gecıyor sarj 98 e ınıyor.. benım bataryaya kalıbre malıbre ıslemıyo ) Genişletmek için tıkla ... aynen denemediğim yöntem kalmadı
matchless' Alıntı: Samsung servisine gittim ama bi cacik cikmadi . simdi batarya alicam isallah duzelir hangı 9 saat. benımkı 12 13 saat sarda kalıo ama sardan cıkardıgım an aradan 1 dakka gecıyor sarj 98 e ınıyor.. benım bataryaya kalıbre malıbre ıslemıyo ) Genişletmek için tıkla ... aynen denemediğim yöntem kalmadı