Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S4 Renk sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
sylvester061
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S4 Renk sorunu
Arkadaslar 2 hafta once s4 aldim hicbir problemim yoktu. Ancak telefona guncellestirme yaptiktan sonra ustte yesil ve canli olan renkler yerini beyaz renklere birakti bu sinirimi bozuyor. Bunu nasil duzeltebilirim?
Son düzenleme:
Baranbaris
Üye
Kitkat guncellemesinden dolayi o bir sorun degil sadece gorsel bir guncellestirme telefonunuzda bir sorun yok yani
sylvester061
Üye
Konu Sahibi
nasıl eski haline getirebilirim kardeşim veya böyle kalması dahamı uygun?
erhank98
Üye
kardeşim statusbar programları var onları kullanabilirsin ya da 4.3e geri dönmelisin.
ama 4.4.2de galaxy s4 süper bir şarj stabilizesi yakalamışken hiç 4.3e dönme derim ben.
ayrıca beyaz daha hoş duruyor gibi telefonda bence
sylvester061
Üye
Konu Sahibi
iyi kardeşim o zaman sana güveniyorum böyle kalsın. Bir sorum daha olacak telefon kilitleme düğmesinden bazen kapatıyorum donuyor bekliyorum biraz öyle açılıyor sence garantiye yollamalımıyım veya bir program mı kasıyor?
iyi kardeşim o zaman sana güveniyorum böyle kalsın. Bir sorum daha olacak telefon kilitleme düğmesinden bazen kapatıyorum donuyor bekliyorum biraz öyle açılıyor sence garantiye yollamalımıyım veya bir program mı kasıyor?