Galaxy S4 Pembe Rengi Ile Ocak Ayında Ingiltere’de Satışa Sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Pembe Rengi Ile Ocak Ayında Ingiltere’de Satışa Sunuluyor
Samsung, pembe renkli akıllı telefon modelleri sayısını arttırıyor.

Samsung, bu sene en fazla satan modellerinin başında gelen Galaxy S4 modelini satışa sunmuştu. Nisan ayında sunulan akıllı telefon tüm dünyada, ülkemiz de dahil olarak oldukça ilgi gördü. Samsung yeni renk seçenekleri ile akıllı telefonunun satış rakamlarını da arttırmayı başarıyor.



Geçtiğimiz gün Sammobile üzerinden gelen bilgiye göre 2014 başlarında Galaxy S4 Black Edition ismi ile yeni bir versiyon daha gelecek. Ayrıca, Samsung, Galaxy S4 Mini’yi pembe rengi ile bir süre önce satışa sunmuştu. Şimdi de Galaxy S4 Pembe olarak gelecek ay İngiltere pazarında yerini alacak.

Teknik özellik olarak ise standart versiyon ile farklılık içermeyecek, bu durumda 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel dokunmatik ekran, 1.9Ghz Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti, 2GB RAM, 16Gb/32GB/64GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera ve 1.9MP ön kamera özelliklerine sahip olacak.

Pembe renkli Galaxy S4, özellikle Şubat ayında ki Sevgililer Günü’nde yoğun ilgi görebilir. Ayrıca Samsung, Galaxy Note 3 modelinin de pembe renkli versiyonunu sunmuştu.

Galaxy S4 pembe rengi ile Ocak ayında İngiltere’de satışa sunuluyor
 


Üst Alt