galaxy s4 oyun yüklemek hakkında yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s4 oyun yüklemek hakkında yardım lütfen
arkadaşlar teli alalı 1 hafta oldu oyun yüklemek istiyorum üst konudan most wantedi indirdim apk ve cd dosyalarını indirdim herşeyi denildigi gibi yaptım önce apk yi kurdum dowloand yaparken kapattım oyunu sonra cd dosyalarını microkartın android dosyasının içine atmam gerekiyor ama sorun orada başlıyor yani microkartta hiç bi klasör yok yeni taktım kartı

emre2574

emre2574

Üye
Bende yeniyim konuya dahil olayım :)

serif55

serif55

Üye
Sd kartın içerisi komple boş değildir hocam Android adlı bi klasör mutlaka vardır eğer yoksa telefon üzerinden hafıza kartına format atıp cihazı yeniden başlatın gelicektir bu klasör. (yedek alınması gereken dosyalarınız varsa alıp öyle format atın)

skylinegti

skylinegti

Üye
1.sd kartta android klasörünü kendiniz oluşturmanız lazım
2.sd karta data dosyası yüklemeniz için root yetkisi şart...

serif55

serif55

Üye
1.sd kartta android klasörünü kendiniz oluşturmanız lazım
2.sd karta data dosyası yüklemeniz için root yetkisi şart...

Sanırım yanlış bir bilgiye sahipsiniz hocam sd karta klasör oluşturmak için root yetkisine ihtiyaç yok

skylinegti

skylinegti

Üye
Sanırım yanlış bir bilgiye sahipsiniz hocam sd karta klasör oluşturmak için root yetkisine ihtiyaç yok
hayır benim kastedtiğim dosya oluşturmak değil data dosyalarını sd'ye taşımak için root gerekir...

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler bendeki sorun cd kartta android diye bi dosya yok tele taktım biçimlendirdim cıkarıp tekrar taktım telde cd kart gözüküyor ama bilgisayardan girdigimde karta android dosyası yok mesela telden resim çektim ayrı bi resim klasörü yapmış kendine

isayhan

isayhan

Üye
dostum ben s4 kullanıyorum ve most wanted ı telefonuma kurdum ama oyun açılırken çok kasıyordu sildim.tercih senin
Kurulumu : oyunun dosyalarını hafıza kartına atma telefon hafızasının data klasörüne at (hafıza kartına tınca oyunlar görmüyor ve çalışmıyor.) ve ardından apk dosyasını kur bu kadar

kapakli511

kapakli511

Üye
Dosyayı kendin oluşturabilirsin bir sorun olmaz ..

Üst Alt