Galaxy s4 oyun sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 oyun sorunu
Selamın aleyküm arkadaşlar.ben 2 hafta önce galaxy s4 aldım ve sorunlar yaşadım.bunları sizle paylaşmak istedim.ben internetten birkaç oyunun apksını indirdim.öncelikle real racing 3 ü ski safari falan çalıştırdı.gta vice cityde xapk file validation hatası verdi. Bu hataya çözüm bulamadı . Modern combat 4 de açıyorum data yüklememi istemesi gerekirken "touch ok and start playing diyor.oysaki ben data yüklemedim .bazı arkadaşlar pcden datayı yükle geçer dedi ben android obbye attım geçmedi.asphalt 7 ve fifa 12de de a server eccurred has reported hatası verdi.ben bu oyunları oynayamaz mıyım. Ne yapmam lazım arkadaşlar bi el atın

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Apkleri degistir s4 le alakali degil

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
obb ye oyun kılasörü atamadım ben nedense

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
10 farklı siteden apk denedim sonuç aynı. Önceki telefonum s.e xperia arc açıyordu aynı apkları

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Xperia arc ics idi bu 4.2.2 böyle bir ayrıntıda var ;)

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
Hayır onada rootla 4.2.2 atmıştım.ayrıca onda ilk indirdiğim siteden girmişti buna bulduğum her siteden indirdim sonuç aynı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Uppppp

enterneoll

enterneoll

Üye
xperia arc ile s4 aynı apkleri çalıştırmaz

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
Zaten aynı apkyıda denedim farklı apklarda denedim kardeşim sonuç hep aynı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Cevap yokmu arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

Updullah

- - - Eklendi - - -

Pışşt

- - - Eklendi - - -

Kykykykhkhk

- - - Eklendi - - -

Beyler hadi bir cevap

- - - Eklendi - - -

Beyler hadi bir cevap

- - - Eklendi - - -

Beyler hadi bir cevap

- - - Eklendi - - -

Beyler hadi bir cevap

kilicaslan17

Üye
Gta vc o hatayı hep verir.Sd datayı bilgisayardan atman lazım o zaman vermez.Aynı şey modern c.4 içinde geçerli.Sd datayı bilgisayardan indirip atman lazım.Sd datayı nereye atacağın indirdiğin sitede yazar.bazen obb içine atman gerekir,bazen android/data içine atman gerekir.Asphalt 7 ve fifa12 de doğrulama için internet istiyor ve sanırım sen internet erişimin kapalıken oyunu açmaya çalışıyorsun.Eğer oyunu yükleyemiyorsan,oyunun verildiği konudan yardım iste.Biz burdan bi şey yapamayız.Çünkü hangi apk yı yükledin hangi sd datayı yükledin doğru mu oldu yanlış mı oldu bilmiyoruz.

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
İnternet erişimi açıkkenndenedim hem wifiden hem 3gsen olmuyor.gta vc ve mc4ün datalarını dediğiniz klasörlerin 2simede attım çözüm yok.apkları apkma*nıa,ve diğer. 10 siteden indirdim zaten başka apk yok.

- - - Eklendi - - -

Upp!!

kilicaslan17

Üye
İnternet erişimi açıkkenndenedim hem wifiden hem 3gsen olmuyor.gta vc ve mc4ün datalarını dediğiniz klasörlerin 2simede attım çözüm yok.apkları apkma*nıa,ve diğer. 10 siteden indirdim zaten başka apk yok.

- - - Eklendi - - -

Upp!!

Arkadaşımda da s4 var.Apkmania dan indirdiğimiz oyunların hepside çalıştı.Gta vc,modern combat 4,fifa 12,shadowgun

Datayı doğru yere attığınızdan şüpheliyim

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
fifanın datasını nereye atmış arkdasın ? Birtürlü olmadı yardım lutfen

Üst Alt