Galaxy s4 oyun sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

bloorsht1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 oyun sorunu acil yardım
Selamın aleyküm arkadaşlar.ben 2 hafta önce galaxy s4 aldım ve sorunlar yaşadım.bunları sizle paylaşmak istedim.ben internetten birkaç oyunun apksını indirdim.öncelikle real racing 3 ü ski safari falan çalıştırdı.gta vice cityde xapk file validation hatası verdi. Bu hataya çözüm bulamadı . Modern combat 4 de açıyorum data yüklememi istemesi gerekirken "touch ok and start playing diyor.oysaki ben data yüklemedim .bazı arkadaşlar pcden datayı yükle geçer dedi ben android obbye attım geçmedi.asphalt 7 ve fifa 12de de a server eccurred has reported hatası verdi.ben bu oyunları oynayamaz mıyım. Ne yapmam lazım arkadaşlar bi el atın(bana xperıa arc la s4 aynı apkyı çalıştırmaz demeyin bazı aynı apkşarı açtı.ayrıca 10 farklı apk denedim her siteden )

skywalker06

skywalker06

Üye
Büyük boyutlu oyunların dosyalarını hafıza kartına atman gerekebilir hafıza kartına dosya atıp çalıştırmak içinde cihazda root olması gerekir rootda garanti dışına çıkartır cihazı aklında bulunsun bunun apkyla falan alakası yok pek

death23

Üye
s2 de çalışırdığı oyunlar s4 te çalışmıyor. bir sorun var çözemedim. hiç bir oyun çalışıyor