Galaxy S4 & Note 2

Konu Sahibi
Galaxy S4 & Note 2
Öncelikle hepinize merabalar.Telefon almayı düşünüyorum istediğim telefon note 2 fiyatları arasında fazla fark olmadığı için s4 te değerlendirebilirim ama s4ü biraz gereksiz abartılı buluyorum kendi fikrim çoğuna göre çok çok iyi bir telefon olabilir ama gereksiz bir kaç özelliğide yok değil benim gözümde. Şimdi benim asıl sorunum s4 te olan 1920x1080 px çözünürlük ve 441 ppi pixel yoğunluğu ve note 2 de bulunan 1280x720 px çözünürlük ve 267 ppi pixel yoğunluğu bu ikisi arasında gözle farkedilecek derecede görüntü farkı var mıdır yoksa note2 boyutuna göre bu rakamlar normal olup s4 mü abartı tek takıldığım yer burası abim s4 aldı şuan kullanıyor yan yana geldiğinde aynı oyun veya bi uygulama resim açtığımızda arada gerçekten rahatsız edecek kadar bir görüntü renk farkı olur mu tabi kameralar 13 mp 8 mp o ayrı ama yinede anlaşılacak durumda mı lütfen yardım edin düşün düşün çizicem kafayı note 2 istediğim için birazda onu kötü görmek istemiyorum s4 ün yanında :/ Edit:Aynı şekilde S3 ile görüntü farkı nedir

LimePie

Üye
galaxy s4 alırsan pişman olmazsın note 2den daha iyi bir cihaz olduğu kesin düşünmeden galaxy s4 alabilirsin

Invoke

Üye
Aradaki 160ppi gibi bir rakam var tabi ki fark olur, yalnız 267ppi düşük bir değer değil, Note2 kullanan arkadaşlarım vardı ve ekran gayet iyi duruyor, s-pen vs, daha kullanışlı olabilir, yalnız donanım olarak da s4'ün daha üstün olduğu açıktır. S4 düşünecek paran varsa, biraz bekle Note3'ü gör istersen.

Konu Sahibi
galaxy s4 alırsan pişman olmazsın note 2den daha iyi bir cihaz olduğu kesin düşünmeden galaxy s4 alabilirsin

S4 note2 den daha iyi bir cihaz tabi burda aynı görüşteyizde hani benim demek istediğim note2 istiyorum s4 abartı kaçar hani benim için biraz fazla yani ama asıl sormak istediğim ikisi arasında ekran gözle anlaşılacak kadar farklımıdır örnek vereyim mesela şamp ligi maçını az tv den izlemek var bide stardan izlemek var az tv de adamları zor seçiyorsun starda rahatsın kötü bi örnek oldu ama neyse anladınız siz

- - - Eklendi - - -

bu arada note 3 eylülde çıkacak sanırım note 3 s4 ün büyük ve kalem olan türü gibi olur yani s4le arasında tek fark kalem olur tahminime göre araştırmadım gerçi hiç bilemicem

Berk E.

Üye
Bende S4 dusundum ama ekran buyuk diye Note 2 tercih ettim ekranlari arasinda fark var ama ben cok takilmam bunlara illa buyuk ekran istersen Note 2 al ama yerinde olsam butcede uygunsa Note 3 beklerim

Konu Sahibi
Bende S4 dusundum ama ekran buyuk diye Note 2 tercih ettim ekranlari arasinda fark var ama ben cok takilmam bunlara illa buyuk ekran istersen Note 2 al ama yerinde olsam butcede uygunsa Note 3 beklerim
bütçe uygunda zaman kalmadı o kadar beklemem zor ama note2 de pişman etmeyecek bir telefon diye düşünüyorum ayrıca note 2 iyi ya demi memnunmusun sorun çıkarıyor mu hiç

Berk E.

Üye
bütçe uygunda zaman kalmadı o kadar beklemem zor ama note2 de pişman etmeyecek bir telefon diye düşünüyorum ayrıca note 2 iyi ya demi memnunmusun sorun çıkarıyor mu hiç

1 ay sonra tanitilcak Note 3 Turkiyeye gelmesi dahada bulur ben Note 2 den cok memnunum hicbir eksisini gormedim suana kadar

Note hayranı olarak eğer video film, dizileri rahat izlemek istiyorsanız ya da çizim , yazı vb. Kalem gerektiren işlerle uğraşcaksanız kesinlikle note 2 oneririm ama benim büyük ekran kullanamam cebime sığmaz gibi korkularınız var vede kalem ve ya yazısal işlerle işiniz yoksa ve de bütçe fazla s4 daha iyi

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bir kere düsürdüm biraz çerçevenin sol üst köşesinde küçük bir bölümüm nikalajı düştü ama telefonda ne kasma var çok rahat ve pil ömrü çok iyi gorilla glass 2 ile çok iyi bir koruma sağlanmış en fazla (çok keskin veya ince bir şey temas ederse ancak) güneştw belli olan kılcak cizikler oluşuyor onu söyleyeyim

Bende ayni sorundan vardi ama ben note 2 aldim dun bence note 2 alin cunku su an s3 e oldugu gibi herkes de oalacak seneye evden cikarken s3 alırım diye düşünüyordum (s4 ile ilgili baska sorunlar cikti kafamda ) 6 farkli kiside s3 gorunce düşünmeden note 2 aldim ve cok güzel tavsiyemdir )

Konu Sahibi

hepinize çok teşekkür ediyorum yarın gidip alıcaz bakalım hayırlısıyla note 2 )

Şimdi den hayırlı olsun Güle güle kullan
Kullandıktan sonra s4 den nekadar üstün ve ya kötü yanlarını yazarsan sevinirim