Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw, baskahmet ve Gofrettin115
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Sınıfta çocuk almış s6 teması bana göre değil durum çubuğu bide RAM yöneticisi ni a acamadim tuşlar değişik fln 5.0.2 lollipop vardı

baskahmet

baskahmet

Üye
Minide işimi görüyordu ama yeni cihaz her zaman iyidir :)
Bu arada güya 3gb ram var ama sistem 2gb civarı yiyor yani alacaklar Ram'a güvenip almasın s4 mininin ram'i daha iyi durumda buna göre :)

Eyvallah sanada cm hayırlı olsun :)
Cm de sarj biraz hizli gidiyor gibi bi bilgin varmi abi

oguzxw

oguzxw

Üye
Cm de sarj biraz hizli gidiyor gibi bi bilgin varmi abi
Bendede Oldu Şarzı Tamamiyle Bitir Tel Kapansın Şarza Tak İşte Doldur 1-2 Gün Böyle Kullan Sonra Düzeliyor Telefon %20 de Hızla İniyodu Ya Bende Ve Sende Bugün Şarz %6'yla Okuldan Eve Müzik Dinliyerek Gittim Halada %6'ydı Şarz Düşün :D
Minide işimi görüyordu ama yeni cihaz her zaman iyidir :)
Bu arada güya 3gb ram var ama sistem 2gb civarı yiyor yani alacaklar Ram'a güvenip almasın s4 mininin ram'i daha iyi durumda buna göre :)

Eyvallah sanada cm hayırlı olsun :)
Keşke S4 Miniyi Bırakmasaydın Ya Ne Güzel Senin Sayende Telefonumuzu Harika Yapıyorduk :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bendede Oldu Şarzı Tamamiyle Bitir Tel Kapansın Şarza Tak İşte Doldur 1-2 Gün Böyle Kullan Sonra Düzeliyor Telefon %20 de Hızla İniyodu Ya Bende Ve Sende Bugün Şarz %6'yla Okuldan Eve Müzik Dinliyerek Gittim Halada %6'ydı Şarz Düşün :D

Keşke S4 Miniyi Bırakmasaydın Ya Ne Güzel Senin Sayende Telefonumuzu Harika Yapıyorduk :D
Kalibre yani
Eyv sagol :)
Aynen ha

by-pegasus

Üye
Bende cihazı değiştim. miniyede yeni batarya alıcam umarım şarj durumu iyileşir abim lg den sıkılmış benim cihazı alicak :)

bi aralar burda arkadasin biri anakartin sorunludur demisti ama rusya romunun son surumunde eski sorun hic yasamadim abi
Yani batarya 60 dayken restart cekince 30 a dusmuyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bi aralar burda arkadasin biri anakartin sorunludur demisti ama rusya romunun son surumunde eski sorun hic yasamadim abi
Yani batarya 60 dayken restart cekince 30 a dusmuyor

Batarya yada cihazla ilgili degil romla ilgili son rusya sürümünde sorun çözüldü sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
oguzxw

oguzxw

Üye
Şu Lolipop Gelsin Artık :D

Üst Alt