Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
Hata aramaya gerek yok ayrıca Ahmet senin bu mesajından sonra sanmıyorum ki konuyu uzatsın. Bu arada haklısın ben de kullanıyorum rom güzel.
Dokunmatik Sorunu Azaltılmış Yok Bile Denebilir :D Şu Şeffaf Statusbarı Nasıl Yapıcamızı Hala Çözemedim Build.Proptan Bi Kod Vardı Ama Hangi Koddu Unuttum -_-

rasmusen.17

Üye
Dokunmatik Sorunu Azaltılmış Yok Bile Denebilir :D Şu Şeffaf Statusbarı Nasıl Yapıcamızı Hala Çözemedim Build.Proptan Bi Kod Vardı Ama Hangi Koddu Unuttum -_-
Xposed yükleyerek yapabilirsin, build.prop'dan yapılabiliyor mu onu bilmiyorum.

rasmusen.17

Üye
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben rusya stock romu uzun süre kullandım ne ram şişmesi ne dokunmatik sorunu sadece şarj yüzde 20 altına düşünce hızlıca bitiyordu şu an son sürüm yüklü şimdilik sorun yok

baskahmet

baskahmet

Üye
Haklısın Hocam İlk O Başlattı Sinirimi Bozdu İnşallah Yazmazda İlerlemez.

Rom İyi Geçen Geçsin Begendim Şimdilik
Ben uzatmiyorum bu mesaji uzatma diye algilamayin.
İlk o baslatti yanlis bir ibare.
Sadece sakasina soyledim. Ayrica seffaf yapma wanamdan oluyor ;)

oguzxw

oguzxw

Üye
Ben uzatmiyorum bu mesaji uzatma diye algilamayin.
İlk o baslatti yanlis bir ibare.
Sadece sakasina soyledim. Ayrica seffaf yapma wanamdan oluyor ;)
Wanamdan Olmuyor.

ben rusya stock romu uzun süre kullandım ne ram şişmesi ne dokunmatik sorunu sadece şarj yüzde 20 altına düşünce hızlıca bitiyordu şu an son sürüm yüklü şimdilik sorun yok
O Bendede Oluyordu CM'de Felan Stocktada Romu 1 Hafta Felan Kullanınca Düzeliyordu Şimdi O Da Yok Garip :D

rasmusen.17

Üye
Tamam Bakayım Hatırlarsan Yazarmısın Bulamıyabilirimde D:
Şu an internet bağlantımda sorun var o yüzden yardımcı olamıyorum kusura bakma aklımada gelmiyor malesef forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ahmet cevap yazmış mesela.

baskahmet

baskahmet

Üye
sen anlamamışın dedigimi mesela clashtasın hani parmagınla bildirim çubugunu çekiyorsun ya orası saydam degilde siyah geliyor s4 de saydam o işte ben onu diyorum durum çubugunun içi degil yani anlatabildimmi
Hee onu bilmiyorum

oguzxw

oguzxw

Üye
Tınted statusbar ıle yapabilirsiniz.
Bitane ayar var bazi uygulamalarda seffaf ama s4 deki gibi degil başka bi uygulama yokmudur ya tinted bide statusbar rengini degistiriyo ona gicik oldum bide

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Rusya romunu yükleyince wifi sorunu çıktı tekrar konudakı romu yuklıcem al işte ya :(

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
Rusya romunu yükleyince wifi sorunu çıktı tekrar konudakı romu yuklıcem al işte ya :(
Ben Konudaki Romu Pitle Felan Kurdum Sonra Yeni Rusyaya Geçtim Wi-Fi Sorunu Olmadı Ana Bant Sürümü Bile Rusya Oldu Tek Ben'mi Sorunsuz Rusyaya Geçtim :D Tel Hala Hızlı Ram Kullanımı Az Cidden Başarılı Bir Güncelleme Olmuş Dokunmatik Sorunu Yok Denilcek Kadar Da Az

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt