Ultraslan8
Üye
cm 12 hangi sürümEvet bu da doğru aslındaNeyse cm12 kuruldu teli bi düzenliyeyim ben kolay gelsin

cm 12 hangi sürümEvet bu da doğru aslındaNeyse cm12 kuruldu teli bi düzenliyeyim ben kolay gelsin

Officialcm 12 hangi sürüm![]()
statuısbar nasılOfficial
05.14 surumu.
Gayet temiz ve iyi gidiyor..
Xposed ile degistirebiliyor. Suan benim bildirim paneli ve statusbar boylestatuısbar nasıl
oha süpermiş yeni güncelleme gelince güncelleme merkezinden yükleyebiliyomuyuzXposed ile degistirebiliyor. Suan benim bildirim paneli ve statusbar boyle
Aynen yukleyebiliyorsunoha süpermiş yeni güncelleme gelince güncelleme merkezinden yükleyebiliyomuyuz
tamam saol statusbar girdiğin uygulamanın rengini alabiliyo dimiAynen yukleyebiliyorsun
Cm12 icin temalar var
Touchwiz temasi vs kullanabilirsin
Bu bildirim panelini Asus tema var cm12 icin onla yaptim
Zenfoneui cm12 tema diye aratirsan bulabilirsin
Bazilarinda aliyor. Onu da Tinted Status Bar xposed moduluyle halledebilirsintamam saol statusbar girdiğin uygulamanın rengini alabiliyo dimi
hm saol bikaç ekran fotosu atarmısın zahmet olmazsa uygulama menüsü vs gibi çünkü emin olmak istiyorum şuan stock romdayım geçiyimi geçmiyimi dieBazilarinda aliyor. Onu da Tinted Status Bar xposed moduluyle halledebilirsin
Biraz gec oldu kbhm saol bikaç ekran fotosu atarmısın zahmet olmazsa uygulama menüsü vs gibi çünkü emin olmak istiyorum şuan stock romdayım geçiyimi geçmiyimi die
cm12 yi yukleyince boyle gelmiyor kendime gore duzenledimyüzde bölümünde simge yokmu ?Biraz gec oldu kbcm12 yi yukleyince boyle gelmiyor kendime gore duzenledim
bu arada teşekkürlerOraya hava durumunu koydum simdi. Yok evetyüzde bölümünde simge yokmu ?bu arada teşekkürler
çok sıradan buldum ya ama olsun indirdim bi köşede dursunOraya hava durumunu koydum simdi. Yok evet
Rica ederim

link alabilirmiyiz bir kac ekran resmi atabilirmisiniz?Yeni Çıkan Rusya Sürümünü Yükledim Wi-Fi Felan Ugraştırmadı Neyse Bu Konudaki Romdan Çok Hızlı Şarzı Felan Süper Harika Gidiyor Çok Büyük Fark Var Akıcı Felan Ram Kullanımı 650'yi Geçmedi Stock Atcaklar Yeni Rusya Sürümünü Atsın.
2 hafta sonra sen :Yeni Çıkan Rusya Sürümünü Yükledim Wi-Fi Felan Ugraştırmadı Neyse Bu Konudaki Romdan Çok Hızlı Şarzı Felan Süper Harika Gidiyor Çok Büyük Fark Var Akıcı Felan Ram Kullanımı 650'yi Geçmedi Stock Atcaklar Yeni Rusya Sürümünü Atsın.

Whatsapp Da Kötüledin Ya Unuttunmuguldurdun aksam aksam.
Ne zaman stocku veya cm12 yi kotuledim
Kafan yok demissin. Bunu dedigine gore senin kafan yok
Peygamber vs deme bari ayip

Haklısın Hocam İlk O Başlattı Sinirimi Bozdu İnşallah Yazmazda İlerlemez.Gençler ikinizde sakin olun farklı fikirlerinizi ortak noktanız haline getirmek yerine atışmak hoş değil. Bu forumun bir amacı var unutmayın.
Hata aramaya gerek yok ayrıca Ahmet senin bu mesajından sonra sanmıyorum ki konuyu uzatsın. Bu arada haklısın ben de kullanıyorum rom güzel.Haklısın Hocam İlk O Başlattı Sinirimi Bozdu İnşallah Yazmazda İlerlemez.
Rom İyi Geçen Geçsin Begendim Şimdilik