Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
Arkadasa soledim o da yapti
Bi tek sende sorun oluyor.
Tekrar dene
Denicem olmazsa bide carbon duruyor hala onu yukleyip onun ustune denerim yine olmazsa bi kod vardi bisi yazip imei yi yazinca cikan ekranda csc yi tur olarak seciyomussun onu denerim olmazsa baska yol arastiririm artik
Bu arada turkce acilmazsa smag ve deezer gibi programlar geliyomu bende gelmemisti bi tek
Kleek vardi

rasmusen.17

Üye
Arkadaşlar rom orjinal Türkiye romu herhangi bir sıkıntı yok ama kurulumunda çok garip bir durum söz konusu sammobiledaki tek parçalı kitkat romlarından herhangi birini kurunca sanırım cihazda csc kodu değişiyor bu yüzden tek parçalı kitkat romların üzerine bu dört parçalı romu sorunsuz kuramıyoruz ama arkadaşların önceki sayfalarda anlattıkları daha doğrusu tesadüfen buldukları bir çözüm var. Tek parçalı stock kitkat üzerine s5 port rom kurulur. (Kurulum esnasında custom yükleme seçilerek telefon modeli bölümünde I9190 ve csc bölümünde tur seçilecek dikkat edin) Kurulum tamamlandıktan sonra romun açılmasını bekliyoruz. Rom açılınca kapatıp cwm'ye giriyoruz ve tüm wipeları yapıyoruz artı tüm formatları da yapıyoruz sdcard1 hariç yani hafıza kartımız hariç. Artık konuda verilen dört parçalı romu sorunsuz kurabilirsiniz. (Ben pit ekledim efs ve bootloader da seçiliydi ve kurulumu öyle yaptım hiçbir sorun yok.)
Bu arada arkadaşlar cm12 official sürümü 9 Nisandan itibaren günlük kullanıma uygun hale gelmiştir. (Yaklaşık beş gün kullandım kamera çekim kalitesi ve flaş takılması hariç hiçbir sorunla karşılaşmadım. Alternatif olarak Snap Camera HDR isimli uygulamayı öneririm bu uygulama ile flaşta takılma olmuyor çekim kaliteside biraz daha iyi.) Geliştiricilerin sayfasını takip ediyorum snapshot sürümleri çıkmak üzere bir aksilik çıkmazsa tabi cm12 nedense geçikti. Kısacası stock romdan sıkılanlar şu sıralar cm12 kullanabilir.
Son olarak ben cm12'nin müzik uygulamasını da sevmedim onun yerine de Shuttle+ Music Player isimli uygulamayı öneririm. Bu uygulamaların ve daha bir çok uygulamanın pro versiyonunu apk2day.net sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet ve baskahmet
oguzxw

oguzxw

Üye
Beyler O Ekran Fotolarınızdaki S5 Wallpaperini Atabilcek Varmı ? Ben Aradımda S4 Miniye Uygun Olanını Bulamadım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Denicem olmazsa bide carbon duruyor hala onu yukleyip onun ustune denerim yine olmazsa bi kod vardi bisi yazip imei yi yazinca cikan ekranda csc yi tur olarak seciyomussun onu denerim olmazsa baska yol arastiririm artik
Bu arada turkce acilmazsa smag ve deezer gibi programlar geliyomu bende gelmemisti bi tek
Kleek vardi
yok ingilizce gelirse o programlar yok sadece kleek geliyor

unloved

unloved

Üye
S5 WALLPAPER

Beyler O Ekran Fotolarınızdaki S5 Wallpaperini Atabilcek Varmı ? Ben Aradımda S4 Miniye Uygun Olanını Bulamadım

by-pegasus

Üye
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynen bende ingilizce acilmisti kleek geldi sadece
Bu s5 port olmadi ama bakalim bu gun carbonun ustune kuracam bide
s5 port v3.0 olanin üzerine kurdum kururarken seçeneklerden sadece türkiyeyi seçtim başka bir ayara dokunmadım sonra 4 parçalı dosyaları pitide seçerek kurdum tr oldu

by-pegasus

Üye
s5 port v3.0 olanin üzerine kurdum kururarken seçeneklerden sadece türkiyeyi seçtim başka bir ayara dokunmadım sonra 4 parçalı dosyaları pitide seçerek kurdum tr oldu

Secenek
Csc secenegimi
Bi uygulama var
Ccs diye ordanmi yaptiniz ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Secenek
Csc secenegimi
Bi uygulama var
Ccs diye ordanmi yaptiniz ?
yok s5 port rom kurarken aroma kurulumdan bahsediyorum hangi programların filan kurmak istdeğimizi soruyor
Kurulum esnasında custom yükleme seçilerek telefon modeli bölümünde I9190 ve csc bölümünde tur seçilecek

by-pegasus

Üye
Ha tamam
Bu pitle alakasi olabilirmi
S5 portu bida kursam geri odinden kitkati yuklerken
Piti koymasam :hmmm acaba Türkçe acilirmi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
denemekten zarar gelmez rom gerçekten güzel şarjı filan eskiden yüzde 15 altına düşünce hızlıca bityordu ani düşmeler yok tekrar başlatmalarda şarj düşüşü olmuyor

by-pegasus

Üye
denemekten zarar gelmez rom gerçekten güzel şarjı filan eskiden yüzde 15 altına düşünce hızlıca bityordu ani düşmeler yok tekrar başlatmalarda şarj düşüşü olmuyor

Telefon ingilizce acildiginda basima gelmisti sarj
Restart yapinca dusus oluyordu %20 kadar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar tr kıtkat gercekten begendım
Restartda sarj dusmuyor
Ve sarjj cok ıyı dıyebılırım
Yaklasık 40 dk da oyun oynadım..

sahin02

sahin02

Üye
Bnde suan rus rom yüklü odinden yüklesem sıkıntı olur mu illa port rommu olacak??

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Herhangi bir wipe falan yapmam gerekiyor mu önceden? Bide pit de işaretlemem gerekiyor mu

Arkadaslar ısaretlemıs ben kullanmadım pıt.
Wıpe yaparsan temız bir kurulum yapmıs olursun.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Öneriyor musunuz peki nasıl rom stabil mi ? Siz nasıl kurdunuz bnde öyle kurayım

Odını ac romu ısaretle yuklensın bu kadar.
Bırde wıpe yap yeterlı rom guzel sarj sıkıntısı fılan yok.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt